ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin Şampiyonu Fenerbahçe

0
1127

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu’nda Fenerbahçe Alagöz Holding, final serisi üçüncü maçında ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 82-56’lık skorla mağlup etti ve seride durumu 3-0’a taşıyarak 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF Yöneticileri de takip etti. 

Müsabaka sonunda Fenerbahçe Alagöz Holding’e şampiyonluk kupası ve madalyalarını TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ile TBF Başkan Vekili Ömer Onan takdim etti. Play-off final serisi oynayan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ne ikincilik madalyalarını TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı ile ING Türkiye Mali Kontrol ve Hazine Genel Müdür Yardımcısı Atıl Özus, şiltini ise TBF Başkan Vekili Ömer Onan sundu.

Final serisinin en değerli oyuncusu seçilen Fenerbahçe Alagöz Holding oyuncusu Emma Meesseman ödülünü ING Türkiye Mali Kontrol ve Hazine Genel Müdür Yardımcısı Atıl Özus’tan aldı.