44. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Ziyaretçilere Kapılarını Açtı

0
485

44. yaşını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bölgedeki en etkili iş platformu olmasının yanı sıra, Türk yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen fuarı olma niteliğini de taşıyor. Fuar, hem yerel hem de yabancı katılımcılar için alıcılara, karar vericilere ve kanaat önderlerinden oluşan oldukça hedefli bir kitleye ulaşmayı sağlayan ana bir platform görevi görüyor. Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika’dan da alıcıları cezbeden fuar, yeni iş birliklerinin yapılmasında da büyük bir rol oynuyor.

Fuar, bu edisyonunda, 4 gün boyunca tüm dünyadan gelen katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlarken ısıtma, soğutma, aydınlatma ve diğer tüketimleri için çok düşük miktarda enerji ihtiyacı olan ve bu ihtiyacını da tamamen yenilenebilir kaynaklarından temin eden yeni nesil “Sıfır Enerji Binalar” konusunda düzenlenecek ZeroBuild Sıfır Enerji Binalar Forumu’nun Türkiye bölümüne de ev sahipliği yapacak.

Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi-ZeroBuild Summit’22

Avrupa Birliği’nde 1 Ocak 2021 itibariyle zorunlu hale getirilen ‘Sıfır Enerji Binalar’a dönüşümün ülke gündeminde yer bulması amacıyla düzenlenen Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi-ZeroBuild Summit’22, 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Geçtiğimiz iki yıl boyunca dijitalde gerçekleştirilen ZeroBuild Türkiye’nin ardından bu yıl fiziksel olarak 44. Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul ev sahipliğinde düzenlenecek ZeroBuild Summit’22’de, ısıtma, soğutma, aydınlatma ve diğer tüketimleri için çok düşük miktarda enerji ihtiyacı olan ve bu ihtiyacını da tamamen yenilenebilir kaynaklarından temin eden yeni nesil “Sıfır Enerji Binalar” konusu tüm boyutlarıyla ele alınacak.

ZeroBuild Institute tarafından organize edilen, ‘2053 Net Sıfır’ hedefine ilerlerken yapı sektöründe değişimi başlatmayı amaçlayan ZeroBuild Summit’22; çevresel etkilerinin yanı sıra ülke ekonomimiz, bireysel ekonomimiz ve milli güvenlik açısından da büyük önem taşıyan ‘Sıfır Enerji Binalar’ konusunda, ülkemizde tüm taraflar nezdinde gündem oluşturup değişime hız katmayı hedefleyecek. Zirve ayrıca kamu, özel sektör ve akademi arasında etkileşim sağlanarak yeni fikirlerin tanıtılması kapsamında iş geliştirmeye yönelik etkinlikleri de barındıracak.

“Change Starts Here! – Değişim Burada Başlıyor!” sloganı ile düzenlenecek olan ZeroBuild Summit’22, 4 gün boyunca 16 oturumda 100’e yakın konuşmacıyla, dünyadan ve ülkemizden uygulama örneklerinin paylaşımı ile tüm paydaşlara bir yol haritası sunabilmenin yanı sıra sahip olduğumuz mimarlık-mühendislik bilgisi ve üretim-sanayi kabiliyetleriyle “Sıfır Enerji Binalara” ulaşmanın aslında hiç de zor olmadığını tüm kamuoyuna anlatacak.

ÜCRETSİZ ONLINE DAVETİYE İÇİN TIKLAYINIZ.