Doğaya Gönül Verenler 9 Mart’ta Camp & Caravan İstanbul Fuarı’nda Buluşuyor

0
616

Şehir yaşamının stresli ortam ve kalabalığından uzaklaşmak isteyenler bu yıl da rotasını Camp & Caravan İstanbul – Kamp ve Karavan ve Doğa Sporları Fuarı‘na çevirdi. Doğa tutkunları 09–13 Mart 2022 tarihleri arasında Yenikapı- Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde buluşacak.

 Özellikle son dönemde kalabalığı giderek artan şehirlerin ve alternatif tatil anlayışlarının ön plana çıkmasıyla karavan, kamp ve doğa sporları popülaritesini arttırdı. Doğa ile iç içe olmayı tercih eden binlerce doğaseverin bir araya geleceği, sektörün en büyük buluşması Camp & Caravan İstanbul – Kamp ve Karavan ve Doğa Sporları Fuarı 9 Mart’ta kapılarını açacak. 

Camp & Caravan İstanbul’da, her türlü outdoor kıyafetten kamp malzemesine, kanodan çadır ve kamp sandalyesine kadar, kamp, doğa sporlarına dair her türlü ürün gurubu sergilenecek. Sektörün en önemli firmalarının en yeni ürün ve hizmetlerinin yer alacağı Camp & Caravan İstanbul Fuarı, doğa tutkunları için adeta tutkunun merkezi olmaya bu yıl da devam edecek. 

Ünlü gezginler ve Youtuberlarla keyifli anlar yaşanacak

 Camp & Caravan İstanbul, birbirinden renkli Youtuber ve gezginleri de ağırlayacak. Gezgin ve Youtuberlar fuar süresi boyunca yapacakları canlı yayınlarla ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatacak. Merakla beklenen organizasyon, renkli isimlerle doğaseverlere eğlenceli bir 5 gün yaşatacak.

 2021 yılında 200 marka, 30 bine yakın doğa tutkunu 

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından düzenlenen KOSGEB tarafından desteklenen organizasyon, Yenikapı- Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde hayata geçirilecek. Fuar alanının Metro, Marmaray, İETT ve İDO ile kolay ulaşılabilir olması, katılımcı ve ziyaretçiler için önemli avantajlar sunuyor. 200’ün üzerinde markanın ürün sergileyeceği Camp & Caravan İstanbul, güvenli tatil keyfini ve hayatın tadını doğa ile iç içe olmakta bulan kamp ve karavan tutkunları için Avrasya’nın en büyük ticaret fuarı olarak düzenlenecek.