Yunus Emre: Bak ”Survivor”ı Yakarım

0
912

Survivor Al-Star’ın son bölümüne Hikmet ile Silivrili yarışmacı Yunus Emre’nin büyük kavgası damgasını vurmuştu. Acun Ilıcalı’nın RTÜK kuralları gereği yayınlayamam dediği Hikmet-Yunus Emre kavgasının görüntüleri, dijital platform Exxen’de yayınlandı.

Bu sene çoğunlukla kavgaları ve aşk iddiaları ile gündeme gelen Survivor All-Star’ın son bölümünde büyük bir kavga yaşandı. Gönüllüler takımında birlikte mücadele veren Yunus Emre ile Hikmet arasında Survivor tarihinde eşi benzerine çok az rastlanılır bir olay gerçekleşti.

SURVİVOR’DA HİKMET VE YUNUS EMRE BİRBİRLERİNE GİRDİ

Programın yapımcısı Acun Ilıcalı’nın RTÜK kuralları gereği televizyonda yayınlanmadığını belirttiği kavgaya ait görüntüler, dijital kanal Exxen’de yayınlandı.

Görüntülerde kavganın ne kadar şiddetli ve büyük olduğu, yarışmacıları ayırmak için teknik ekibin dahi müdahale etmek zorunda kalmasından anlaşılıyor. Ne yarışmacılar ne de teknik ekip iki ismi sakinleştirmeyi başaramıyor.

HİKMET’İN TİŞÖRTÜ YIRTILDI, YUNUS EMRE KABA KONUŞTU

Kavga esnasında Yunus Emre’nin ‘Survivor’u yakarım’ demesi ve küfürler etmesi dikkat çekerken, Hikmet’in de tişörtünün yırtıldığı görülüyor.

Kaynak: Survivor’da eşi benzeri görülmemiş kavga! Acun Ilıcalı’nın yayınlayamam dediği Hikmet-Yunus Emre kavgasının görüntüleri ortaya çıktı (aksam.com.tr)