Ahenk Nahçıvan’da Gönülleri Fethetti

0
659

Silivri Ahenk Sanat ve Spor Derneği, Nahçıvan Üniversitesi rektörü Nurlana Aliyeva’nın davetlisi olarak Nahçıvan Üniversitesinin düzenlediği ”Uluslararası Hafta” Türkiye Günü’ne katıldılar.

Nahçıvan Üniversitesinin 06-10 Aralık tarihlerinde düzenlediği ‘’Uluslararası Hafta’’ kapsamında üniversitelerinde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerin ve eğitim verilen yabancı dilleri kapsayan günler düzenlediler. Bu kapsamda 07 Aralık 2021 tarihinde düzenlen Türkiye günü etkinliğine davet edilen Silivri Ahenk Sanat ve Spor Derneği, Nahçıvanda Azerbaycanlı ve Türkiyeli öğrenciler tarafından coşku ile karşılandılar.

Nahçıvan Türkiye Baş Konsolosu Mehmet Emin Kiraz’ın da katıldığı Türkiye Günü’nde, Silivri Ahenk Sanat ve Spor Derneğinin yaptığı halkoyunları gösterisi büyük beğeni topladı.

Nahçıvan Türkiye Başkonsolosu Mehmet Emin Kiraz Silivri Ahenk Sanat ve Spor Derneği ekibini evinde ağırlayarak, Nahcıvan’da bulunmalarından memnuniyet duyduğunu ve iki halk arasındaki kardeşliği pekiştirdiğini dile getirdi.