Türkiye Komünist Partisi Silivri İlçe Örgütü’nden Halk Toplantısı

0
662

Yenilenen ilçe örgüt binası ile birlikte siyasi çalışmalarına devam eden Türkiye Komünist Partisi Silivri İlçe Örgütü yayınladığı etkinlik duyurusuyla Silivri halkını bu toplantıya çağırıyor.

Yeni ilçe örgüt binasında Silivrililer ile bir araya gelmek isteyen, aynı zamanda da “İNSAN İYİ ŞEYLERE LAYIKTIR”başlıklı TKP Merkezi etkinliğini Silivri ile buluşturmak üzere 7 Kasım 2021 Pazar günü Saat 15:00 ‘de bir “Halk Toplantısı” düzenleyecek olan ilçe örgütü sosyal medya hesabı ve basın bildirisi ile çağrısını yayınladı.

Yapılan çağrıda toplantı başlıkları şu şekilde duyuruldu;

Silivri İlçe Örgütü’müz; Mumhane Sokak Hatipoğlu İş Merkezi Kat 1 adresindeki yeni yerine taşınma çalışmasını bitirmiş bulunuyor.

Hem yeni yerimizde dostlarımızla bir araya gelmek, hem de “İNSAN İYİ ŞEYLERE LAYIKTIR”başlıklı TKP Merkezi etkinliğini Silivri ile buluşturmak üzere;7 Kasım 2021 Pazar günü Saat 15:00 ‘de bir “Halk Toplantısı” düzenliyoruz.

Bu toplantıda;

  1. Komünistlerin iddia ettiği insanca yaşam nasıl mümkün olacak?
  2. Doğal ve tarihi kültürel varlıkların yağmalanması ve kentleşmenin bozulması engellenebilir mi?
  3. Organize Sanayi Bölgeleri’nde iş güvencesiyle birlikte güvenli ve sağlıklı işyeri ortamında çalışmanın ortadan kaldırıldığı, en temel işçi haklarının önemsenmediği bu dönemde yapılabilecek bir şey var mıdır?

sorularına dostlarımızla birlikte Silivri’den yanıt üretmeye çalışacağız.

Bu düzene karşı söyleyecek sözü olanları, sözlerini söylemeye davet ediyoruz.

Pazar günü buluşmak üzere…

TÜRKİYE KOMÜNİST PARTİSİ

Silivri İlçe Örgütü