Silivri Emniyet ve Asayiş Derneği’nden Örnek Davranış

0
945

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün öncülüğünde ve Cengiz Yıldırım’ın başkanlığında kurulan, Silivri Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği, Silivri’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara 400 yardım kolisi dağıtımı yapıldı.

Dernek başkanı Cengiz Yıldırım’ın girişimleriyle, Elginkan Vakfı tarafından temin edilen 400 adet gıda kolisi, Silivri Kaymakamlığı sosyal hizmetleri müdürlüğünden alınan liste doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere, Derneğin ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin katılımı ile dağıtımı yapıldı.

Emniyet müdürü Cemil Erim ve Müdür Yardımcısı Ragıp Tunç, Dernek başkanı Cengiz Yıldırım öncülüğünde bu tür etkinlikler sıklıkla yürütülecek olup, ayrıca emniyet müdürlüğümüzün her türlü fiziksel ve sosyal aktivitesine üst düzey katkı sağlayacaklarını söylediler.

Dernek Başkanı Cengiz Yıldırım,’’ Emniyet binalarımızın, araç ve teçhizatlarının bakımı yenilenmesi, başarılı personelin ödüllendirilmesi ve moral motivasyon sağlayıcı sosyal etkinlikler gibi birçok alanda emniyetimizin dolayısı ile Silivri halkının yanında olmayı kendimize bir borç biliriz’’ şeklinde konuştu.