İBB’nin Çalışmaları Artarak Devam Edecektir

0
561

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ve İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi ile Silivri’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ve İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi ile yürütülen çalışmalar neticesinde ilçemiz genelinde 2020 yılı içerisinde 95 bin 205 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekiplerimizce Silivri Belediyesine hibe edilen asfalt dâhil toplamda 72 bin 645 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra İSKİ ekiplerimiz altyapı çalışmalarını tamamladığı cadde ve sokaklarımızda toplamda 22 bin 560 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Genel olarak toplamda ilçemiz genelinde 95 bin 205 ton asfalt serimi gerçekleştirilip; Vatandaşlarımızın talep ve isteklerini karşılamak adına 2021 yılında da asfaltlama çalışmalarımız artarak devam edecektir.