CHP İlçe Başkanlığından Sayalar’a Halk Ziyareti

0
703

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İlçe yöneticileri, Belediye Meclis üyesi Melih Yıldız, Kadın ve Gençlik Kollları ile birlikte “GelirSEN, DüşünürSEN, SöylerSEN mahallemizin sorunlarını birlikte çözeriz. Her şey çok güzel olur.” sloganı ile düzenlediği Halk Toplantılarının ilkini Sayalar mahallesinde gerçekleştirdi.

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, Halk Toplantıları programına bu akşam Sayalar Mahallesi ile başladı. Sayalar programına esnaf ziyaretleri ile başlayan Başkan Esen ve partililer köy kahvesinde hemşehrilerle bir araya gelerek mahallenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Esen, konuşmasında Silivri İlçe Başkanlığı olarak pandemi döneminde yapılan dezenfekte çalışmalarına, İBB’nin yürütmüş olduğu yardım kampanyasına, halk süt projesine ve fide desteğine yer verdi. TBMM’de İstanbul Milletvekillerimiz Zeynel Emre ve Akif Hamzaçebi tarafından sunulan İSKİ su tarifesi ve 2B arazi teklifleri üzerine hemşehrilerimizin yaşadığı sorunlara yönelik çalışmalardan bahsedildi.