CHP Silivri Çalışma Komisyonları Kuruyor

0
754

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı, kent sorunlarıyla ilgili Silivrililerin öneri ve beklentilerini değerlendirerek 18 tane çalışma komisyonu kurmak için çalışmalara başladı. Eğitimden ulaşıma; emeklilerden esnafa kadar 18 farklı konuyla ilgili kurulacak olan bu komisyonlar için başvurular başladı.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, komisyonlar ile ilgili “Kongremizde verdiğimiz sözlerden birini daha hayata geçiriyoruz. İlçe Kongremizde partimizi büyüteceğiz iktidarı birlikte örgütleyeceğiz demiştik. Şimdi “GelirSEN, DüşünürSEN, SöylerSEN, Birlikte Başarırız.” Sloganı ile çalışma komisyonlarımızı hayata geçirmeye başlıyoruz. Bu komisyonlara Silivri için söyleyecek sözü belirtecek fikri olan partili partisiz tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” diyerek komisyonların Silivrilileri komisyonlarda görev almaya davet etti.

Komisyonlara katılmak ve görev almak isteyen Silivrililer, http://silivri.chpistanbul.org.tr/ adresinden ya da CHP Silivri sosyal medya hesaplarından başvuru yapabiliyor.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ihtiyaç olduğu öngörülerek faaliyete geçirilmesi planlanan komisyonların isimleri şöyle;

*Yerel Yönetim Komisyonu

*Basın, Yayın ve Sosyal Medya Komisyonu

*Eğitim Komisyonu

*Emekliler Komisyonu

*Hukuk Komisyonu

*Sandık Güvenliği Komisyonu

*Kültür Sanat Komisyonu

*Deprem ve Doğal Afet Komisyonu

*Engelsiz Hayat Komisyonu

*Kadın Aile ve Çocuk Komisyonu

*Meslek Odaları ve STK Komisyonu

*Bağımlılıkla Mücadele ve Sağlık Komisyonu

*İmar ve Kentsel Yenileme Komisyonu

*Doğa ve Hayvan Hakları Komisyonu

*Araştırma – Geliştirme Komisyonu

*Kent Ekonomisi Komisyonu

*Gençlik ve Spor Komisyonu

*Emek Komisyonu