Gelecek Partisi Silivri İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi Yapıldı

0
1040

Gelecek Partisi Silivri İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi Silivri Çağrı Pastanesinde partililerin katılımıyla gerçekleştirdi. Kongre divanının seçiminin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okundu.

Misafirlerin tanıtımı ve protokol konuşmalarının ardından söz alan, Silivri İlçe Başkanı Ümit Beyatlı ilçe yönetimin oluşmasından kongreye kadar olan süreci anlattı.

Kongrede söz alan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, TBMM’de asli kanunlar çıkartılmak yerine günü kurtarmaya yönelik çalışmalar yapıldığını, partileri nasıl seçime sokmayız, nasıl siyasetin önünü kesebiliriz şeklindeki düşüncelere dayalı metotlarla istedikleri zemini hazırlamaya çalışıldığını söyledi.

Metin Karakaş konuşmasında “Türk Milleti’nin feraseti geniştir. Bu anlamda ne söylerlerse söylesinler ne yaparlarsa yapsınlar her zaman son sözü millet söylemiştir, söyleyecektir de. Siyasi mezarlıklar nice vazgeçilmezlerle doludur. Öyle siyasi partiler biliyoruz süreçte; biz olmasak bu ülke batar! Ben olmasam bu parti batar! Diyenler vardı. İsimlerini bile neredeyse şu an aklımıza getiremiyoruz değil mi? O nedenle asıl olan, insanların gönüllerine girerek ebediyen kalabilmektir.” dedi.

Tek listenin oluştuğu Gelecek Partisi Silivri İlçe Yönetimi şu şekilde oluştu.