“Her şey Sevgiyle Başlar” Ekibi bugün Silivri’ye Geliyor!

0
931

Ekol Lojistik firması tarafından 7 hafta önce başlatılan Herşey Sevgiyle Başlar projesi hız kesmeden ve büyüyerek devam ediyor.

İstanbul merkezli firmanın bundan 7 hafta önce Covid19 pandemisi nedeni ile sokak hayvanlarının mağdur olmaması adına kurduğu aşevlerinde her hafta onbinlerce sokak hayvanı için yemek pişiriliyor. Proje ilk hafta İstanbul’un merkez ormanlarında bulunan sokak hayvanları için start almışken takip eden her hafta büyüyerek devam etti. Son 2 haftasında Ekol Lojistiğin aşevlerine ilave olarak Lider Pet Food firması da kuru mama desteği vererek projeye katkı sağladı.

Herşey Sevgiyle Başlar ekibi 8. Hafta ise projeye Silivri ormanlarını da dahil etti. Merkezi Silivri’de bulunan Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği (HAYKURDER) ile temasa geçen proje yöneticisi Oral Yalçın projenin Silivri ayağında da HAYKURDER ile işbirliği yaptı.

Herşey Sevgiyle Başlar proje ekibi bugün Ekol Lojistik ve Lider Pet Food sponsorluğunda Silivri ormanları başta olmak üzere ilçenin bütününde sokak hayvanlarını besleyecek.

Yalçın “Bugün günlerden Silivri”
Herşey Sevgiyle Başlar proje yöneticisi Oral Yalçın basına yaptığı açıklamada “Bugün günlerden Silivri. HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı ve Herşey Sevgiyle Başlar Projesi Saha Koordinatörü Yasemin Yılmaz liderliğinde gerçekleşecek olan sokak hayvanlarına yemek dağıtımı için tüm ekibe kolaylıklar diliyoruz. 7 hafta önce başlattığımız projemize bu hafta Silivri Ormanları da dahil edildi. Ayrıca yemeğin yanı sıra mama dağıtımı etkinliği için Lider Pet Food firması “Kuru Mama” göndererek projeye destek verdi. HAYKURDER Derneği ile ortak yapacağımız bu dağıtımda 9 Mayıs Cumartesi günü Silivri’de buluşuyoruz. Bizlere moral olan, desteğini esirgemeyen Lider Pet Food firmasına şahsım, şirketimiz ve ptoje ekibimiz adına da teşekkürlerimi sunarım” dedi.

HAYKURDER’den yapılan açıklamada ise merkez mahallelerde besleme yapan dernek gönüllüleri ile saat 12.00’de Silivri otogarından start alınacağını, merkez mahallelerdeki beslemeler devam ederken kırsal alanlarda da bölge besleme gönüllüleri ile sahada buluşulacağı belirtildi.