Berker Esen ve Yönetimi Kaftancıoğlu’nu Ziyaret Etti

0
849

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri’nin yeni İlçe Başkanı Berker Esen İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanıyla CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu’nu ziyaret etti. Kaftancıoğlu, Esen ve Yönetimini “Çok çalışmaya, mücadele etmeye hoş geldiniz” diyerek karşıladı.
Başkan Esen ve ekibiyle bir toplantı gerçekleştiren Kaftancıoğlu “Silivri’nin hem çalışkanlığıyla hem de kadın ilçe başkanına sahip olmasıyla örgütümüz içinde hep örnek ilçe örgütü oldu. Şimdi de gençlik kollarından gelip bir devrim gerçekleştiren Berker Başkan ile bir kez daha İstanbul’a hatta Türkiye’ye örnek oldunuz. Hepinizi tebrik ediyorum.” sözleriyle tebriklerini belirtti.
Kaftancıoğlu “CHP’de görev almak çok kıymetli ve çok fazla fedakârlık gerektirir. CHP de bir şey olmak için değil inandığımız idealler için mücadele ettiğimizde başarırız. Başarı ise ancak önceden planlanır ve inanılırsa kazanılır. İşte bunun en yakın örneği İlçe Başkanımız Berker Esen’dir. Siyasette kadınların gençlerin var olması gurur verici. Var gücümüzle mücadele ederek sihirli vaatler, süslü cümleler olmadan İstanbul’a nefes aldırdık şimdi sıra Türkiye’ye nefes aldırmak için çalışmakta…” değerlendirmelerinde bulundu.
Bu partide çok kıymetli bir anlayış var. Partileri kişiler değil fikirler yaşatır. Bizim partimizi de yaşatan ve yaşatmaya devam edecek olan Mustafa Kemal’in fikirleridir diyen Kaftancıoğlu “işte bu yüzden sizlere fikir yoldaşlığına hoş geldiniz çok çalışacağız çok yorulacağız birlikte başaracağız” şeklinde konuştu
“Başkanım bizler bu yolu yürümeye değil bu yolu koşmaya geldik. 31 Mart’ta kaybettiğimiz iktidarı, 23 Haziranda aldığımız yüzde 62 lik oyun desteğiyle yeniden alana kadar koşacağız” diyen Başkan Esen, Canan Kaftancıoğlu’na projelerinden ve ekibi ile birlikte yapacaklarından bahsetti.