Öğrenci Velileri Tedirgin

0
828

Silivri Değirmenköy Fevzi Paşa İlk Okulunda deprem sonrası duvarların çeşitli yerlerinde oluşan çatlaklara rağmen eğitime devam edilmesi öğrenci velilerini tedirgin ediyor.

Öğrenci velilerinden birinin bize gönderdiği yazıda şunlar iddia edilmektedir.

Köyde oturan bir veli olarak, okulumuzun avlusunda bulunan binalardan biri mühürlenmiş fakat bahçede bulunan diğer bina bu çatlaklara rağmen hasarsız kabul edilmiştir. Akabinde çocuklarımız hasarlı binaya yerleştirilmiş ve eğitime devam kararı alınmıştır. Veliler olarak okuldaki öğretmenlerle durum istişare edilmiş ve herkesin tedirgin olduğu gözlemlenmiştir.

 Biz evlatlarımızın bu okula devam etmesini istemiyoruz lakin bir muhatap da bulamıyoruz. İmza toplayıp ilçe milli eğitime gitme kararı aldım lakin lehimize bir durum çıkacağını zannetmiyoruz.

 Hali hazırda köyde yeni yapılan başka bir okul binası vardır ve fiziki olarak ortaokul diye geçse de mevcut ilkokulları da kaldırabilecek durumdadır.

İlçe milli eğitime gidip dilekçemi verdiğimde, durumun belediyeyle alakalı olduklarını söylediler.

 Sesimizi duyurmak için başta siz olmakla birlikte tüm basın yayın kuruluşlarına ulaşacağız. Bizler canımız olan evlatlarımızı enkaz altından toplamak istemiyoruz. Bize yardımcı olursanız milli bir görev üstlenmiş olursunuz. Ne olur sesimizi duyurun.