Sertan Güriz Bolu Kampını Değerlendirdi

0
1127

Bolu Kampındaki hazırlık maçlarının ardından Silivrispor Teknik Direktörü Sertan Güriz, kamp performansları ve hazırlık maçları açısından genel bir değerlendirme sundu.

Kampı değerlendiren Sertan Güriz,

” 1. ve 2. etap kampını İstanbul’da Silivri’de gerçekleştirdik. Yoğun bir kamp dönemiydi ve tempo açısından yüksek şiddetle geçti. Bu iki kampta daha çok kondisyon ve kuvvet ağırlıklı antremanlar yaptık. İhtiyaçlarımızı gördükten sonra 3. etap kampımız için Bolu’ya gittik. Bolu’da ne aşamaya geldiğimizi görmek açısından hazırlık kampı olarak geçirdik.

5 tane hazırlık maçı yaptık. Hazırlık maçları skor olarak bizim için iyi geçti ve 5 hazırlık maçında da kaybetmedik. 3’ünü kazandık 2’sinde berabere kaldık. Ağılırlıklı olarak 2.lig takımları ile yaptığımız maçlardı. Bu maçlarda 8 tane gol atıp, 3 tane gol yedik.

Bizleri sevindiren şey forvet eksiğimiz olmasına rağmen 8 tane gol atmamızdı. Üzücü taraf ise yediğimiz 3 tane golün bireysel hatalardan olmasıydı fakat bu bireysel hatalar düzelecek şeyler. Tabi ki bu 5 maçta eksiklerimizi gördük. Taktiksel açıdan olan tarafınız biz çözeceğiz. Bu eksiklerimizi de çözüp ligin ilk maçı olan Erzinspor maçına hazır bir şekilde girmek istiyoruz ” dedi.

2019 – 2020 Sezonu için de değerlendirmelerde bulunan Sertan Güriz,

” Sezon başı kampları biter bitmez, sezonun ilk haftasında herşey tamam olmaz. Takımın tamamen oturması 4. 5. haftayı bulur. Bu 4. 5. haftaya kadar da en az hasarla gelip, 5. haftadan sonra en iyi şekilde gücümüzü sahaya yansıtmak istiyoruz.

Çok düzgün oyunculardan kurulu iyi bir takım olduk. Bu hem oyunsal anlamda hem de karakter kişilik anlamında sahaya yansıdık. Sonuç anlamında da spora yansıtmak istiyoruz. Güzel bir sezon geçeceğini düşünüyoruz. Silivri’ye, Silivri halkına, Silivrispor taraftarlarına güzel bir Silivrispor izlettireceğimizi düşünüyoruz. Bizlere herkes destek olursa, bizlerde bu desteğin karşılığını skor olarak hediye etmek istiyoruz. ” dedi..

Yeni oyuncu transferlerimiz ile ilgili de konuşan Sertan hoca,

” Bir iki bölgeyede hala transfer yapmak istiyoruz ama en iyisini yapmak istiyoruz. Hem bütçemize hem de takımımıza uyacak karakterde oyuncular bulursak alacağız, bulamazsak bunun üzerine fazla düşmeyeceğiz.

Sırf transfer yapmak için transfer yapmayacağız. En iyisini bulursak bünyemize katacağız. Biraz defans hakkında sıkıntımız vardı onlarıda zamanla gidereceğimizi düşünüyoruz. Oyuncu kardeşlerimiz ellerinden geleni yaptılar.Defansif anlamda sıkıntılarımızı çözersek sorunu belli bir yüzdeden kaldırmış oluruz diye düşünüyoruz. ” dedi.

Genç futbolcularımız hakkında da gorüş belirten teknik hocamız;

” Genç oyuncularımızı da görme ve deneme fırsatı bulduk. Hazırlık maçlarında belirli bir sürede olsa değerlendirme fırsatı bulduk. Bizlerde, genç oyuncularımızı da kendi eksiklerini gördüler. Ona göre değerlendirmemizi yapacağız. Onlar içinde olumlu bir kamp geçti. ” dedi.

Son olarak tüm Silivri halkından tekrar destek beklediğini ve umutlu olduğunu belirten Sertan Güriz, Silivrispor’un lig içerisinde kendi rakiplerinin olduğu kadar saha dışında da rakiplerinin olduğunu belirterek, tüm bunlara rağmen, Silivrispor’un ve Silivrispor camiasının bütün rakiplerin ve zorlukların üstesinden gelecek kadar büyük bir camia olduğunu belirtti.