Otizmi Fark Et, Kabul Et, Bizimle Yürü !

0
896

Silivri Otizme farkındalık için “OTİZMİ FARK ET,KABUL ET,BİZİMLE YÜRÜ” sloganıyla bir araya geldi.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından düzenlenen “Otizmi Fark Et, Kabul Et, Bizimle Yürü ” etkinliğinde Silivri halkı bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte Silivri halkı tüm otizm ve özel eğitim öğrencileri ile birlikte kalabalık bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Uğur Mumcu Meydanından Atatürk Meydanına kadar düzenlenen yürüyüşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Şube Müdürü Erdal Arslan ve Osman Kesici, İlçe Spor Müdürü Can Dağaşan, okul müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenler ile birlikte veliler katıldı.

Etkinlikte Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Rumeli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Sayın Hazım Tamer Dodurka da yer aldılar. Günün anlam ve önemine ithafen yapılan konuşmanın ardından çocuklarımızla birlikte el boyama etkinliğine katıldılar.

Bu farkındalık ve özel günde emeği geçen, katılan tüm idari amirlerimiz, okullarımız ve halkımıza Silivri TV olarak bizler de teşekkür ederiz.