Işıklar Sandık Sorumluları ile Buluştu

0
732

Başkan Işıklar, CHP Genel Başkan Yardımcılarının da katıldığı yemekte, Sandık Asil ve Yedek Sorumluları, Okul Sorumluları, Kat Sorumluları, Müşahitler, Partili Avukatlar ve CHP eski ilçe başkanları ile yemekte buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimlerinde görev alacak sandık sorumluları için yemek verdi. Sandık güvenliğinin konuşulduğu geceye CHP Genel Başkan Yardımcıları Aykut Erdoğdu ve Fethi Açıkel, 22. dönem Milletvekili Sıdıka Sarıbekir Aydoğan, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Sandık Asil ve Yedek sorumluları, okul sorumluları, kat sorumluları, müşahitler, avukatlar ve CHP eski ilçe başkanları katıldı.

Göçengil: “Zafer Bizim Olacak”
CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil gerçekleştirdiği konuşmasında: “Ülkemizde gerçekleştirilen geçmiş seçimleri hatırlarsak tüm ülkede sandık sonuçları açıklamalarında yaşanan moral bozukluğu, oluşan tüm olumsuzluklara rağmen Silivri ilçesi olarak tüm sandıkları büyük bir özveri ile korudunuz. Bugün geldiğimiz nokta bir kez daha 31 Mart’ta İlçemizde on yıldır yaşanan baharı daha da renklendirmek ve İstanbul’da da kişi bitirecek olan baharı sizlere teslim etme zamanı Tüm olumsuzluklara ve korkuya karşı umudu sizlere teslim ediyoruz. Biz sandıklardan çıkacak sonuçtan önce sizlere güveniyoruz 31 Mart’a sandıklara sığmayacak bir başarının peşinden koşuyoruz. Çünkü 31 Mart seçimlerinde yerelden başlayarak sıkıntılı süreçlere dur diyeceğiz, çok önemli bir seçime imza atacağız. Bu yerel seçimi süsleyen bir sayıyı sizlerle paylaşmak istiyorum 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul’da oy kullanılacak olan okul sayısının 1919 olması çok çok anlamlıdır. Bu seçim Kurtuluş mücadelemizin yüzüncü yılında yerelden başlayarak ülkemizdeki sıkıntılı sürece dur diyeceğimiz bir seçim olacaktır. Tüm oyunlara rağmen sizler sakin, sağlam ve onurlu iradeniz ile sandıklara sahip çıkacaksınız. Hiçbir tereddütlümüz yok ki zafer bizim olacak” şeklinde konuştu.

Ersaraç: “Özcan Başkan’a Desteğimiz Tam”
İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç’da şunları söyledi: “Silivrimiz’de Atatürk’ümüz den ilham alarak ortaya koyduğumuz Tarımsal Kalkınma Vizyonu ile inşallah huzurumuzu devam ettireceğiz. Özcan Başkanıma bu konuda desteğimiz tam. CHP teşkilatı ile ilk bir araya geldiğimiz toplantıda söylediğim gibi o günden bu güne kadar Suna Başkanımın Özcan Başkanımın bir yanında olduğu her gün bende diğer yanında olmaya özen gösterdim. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. İnşallah önümüzde 5 yıl bir yerel iktidar sürecimiz var CHP ile birlikte. İnşallah hep birlikte Silivri’mize çok güzel hizmetlerde bulunacağız. Sandıklarda yaşanabilecek usulsüzlüklere karşı gözümüzü dört açmamız gerekiyor! Bu işi şirket haline getirdiler, kurdukları şirketle süper devlet kuracağız dediler bir bakıyoruz süpermarket kurma yolunda ilerliyorlar! Milletin mutfağında yangın var, halden anlayın kötü durumdayız diyoruz, halcilik yapmaya kalkıyorlar. Ne desek yanlış anlıyorlar. İnşallah 31 Martta cevabı doğru anlayacaklar, anlamak zorunda kalacaklar. Biz muzaffer olacak olan taraf olacağız. Türkiye Cumhuriyeti devleti Silivrimiz’den başlayarak baharı yaşayacak, iyi olacaktır inşallah.”

Erdoğdu: “Türk Çiftçisinin Yanında Olan Özcan Işıklar Gibi Liderler, Kahramanlar Var!”
CHP İstanbul Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu bir konuşma gerçekleştirerek: “Hani bir yere gidersiniz oradaki insanları sevdiğinizi hissedersiniz, bir yere gidersiniz oradaki insanlar tarafından sevildiğinizi hissedersiniz. Silivri’yi hem çok seviyorum hem de çok sevildiğimi hissediyorum! Sizler sandık görevlisisiniz sizler milletin namusunun bekçisisiniz, bu ülkenin geleceğini elinde tutanlarsınız. Bugün geldiğimiz noktada cumhuriyetin taçlandırdığı demokrasi kalmamıştır. Türkiye tarımı çökertilmiş Türk çiftçisi ekemez hale gelmiştir. Bakliyattan kuru fasulyeye her tarım ürünü ithal edilmektedir. Ama Türk çiftçisinin yanında duran yerel liderler, kahramanlar vardır. Bizim bu ülkede Özcan Işıklarımız var! Bütün Silivri’yi imara açarak rant çetelerine emanet etmektense Silivri’ye tarımsal sit alanı getirerek halkına hizmet eden bir belediye başkanımız var bizim burada! İstanbul’un her köşesinde trafik derdinden belimiz kırılırken yolda yaya trafiği sıkışırken bugün Silivri’nin kıymetli arsaları tarım toprağı olarak tutuluyorsa Özcan Işıklar sayesindedir. Başkan Işıklar ve ekibi büyük Türkiye ulusuna hizmet amacıyla bu ilçeyi bir Tarım Başkenti haline getirdi, Allah onlardan razı olsun! Bu Kuvayı Milliye görevi size emanettir, bu kurtuluş savaşındaysak, düştüğümüz yerden kaldırmak zorundaysak, Silivri Cephe komutanımız Özcan Işıklar’dır! İstanbul cephe komutanımız Ekrem İmamoğlu’dur. Özcan Işıklar, Kemal Kılçdaroğlu’nun gönlündeki adayıdır, Özcan Işıklar Meral Akşener’in adayıdır. Bütün MYK’mız bütün Milletvekillerimiz, Cumhurbaşkanı adayımız, Genel başkan adayımız sonuna kadar Özcan Işıklar’ın arkasındadır. Özcan Işıklar’ın burada kazanacağı zafer, İmamoğlu’nun İstanbul’da kazanacağı zafer, Mansur Yavaş’ın Ankara’da kazanacağı zafer ile cumhuriyet düştüğü yerden kalkacak ve ilelebet payidar olacaktır” dedi.

Fethi Açıkel: “Emekleriniz, Alın Teriniz İçin Sonsuz Teşekkürler”
CHP İstanbul Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel, gecede gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: “Buraya Millet İttifakı’nın Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in ve Edirne’den Hakkari’ye Samsun’dan Hatay’a kadar milletimize, Atatürk’ün bize bıraktığı cumhuriyetimize, kuvayi milliye geleneğine sahip çıkan ve bu sahipliği sandık gözetmenliği süresince 31 Mart akşamı da devam ettirecek olan siz kıymetli örgüt çalışanlarımıza saygılarımı, selamlarımı sunuyorum. Silivri, Trakya’nın İstanbul’a açılan kapısı. İstanbul da Marmara’nın Anadolu’ya açılan kapısı. İnşallah 31 Mart gecesi Türkiye yeni bir güne uyanacak. Uzun süre üzerimizde gezen karanlık bulutlar, beton ormanları, şaibeli ihaleler, bozulmuş eğitim sistemi, darmaduman olmuş ulaşım ağları, yandaşlara peşkeş çekilen ihaleler, çökertilen sağlık sistemi, yeni bir belediyecilik, yeni bir yönetim sistemiyle tanışacak. Sandıktan sonuna kadar oylarımıza sahip çıkacak olan, milletimizin namusunu, milletimizin geleceğini, evlatlarımızın aydınlık beklentilerini taşıyacak olan tüm sandık görevlilerine harcadıkları her alın teri için, döktükleri gözyaşı için, yüreklerindeki umut için şimdiden teşekkür ediyorum. Başta Özcan Başkanım olmak üzere Silivri’den Ekrem başkanıma selamlar iletiyorum.”

Işıklar: “Biz Seçimlere Hazırız, Sizlere Güvenim Sonsuz”
“31 Mart günü bütün sandıklara sahip çıkacağınıza güvenim sonsuz” diyen CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar; “Hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Ne kadar hazır olduğunuzu gördüm, şimdi çok rahatım. Yerel seçim mi genel seçim mi sanki savaşa gidiyoruz. Vatandaşlarımızın gözlerinde gittikçe artan kaygıyı, korkuyu hissediyoruz. Sizlerle birlikte sığınılacak bir liman olduğumuzu hiç unutmayalım. İyi ki böyle bir ittifakımız var. Değerli dostlar, yaptırmadıklarımızın yaptıklarımızdan daha önemli olduğunu gördük. Ayrıştırılan kesimleri barıştırıp Silivri’yi büyük bir aileye dönüştüren sosyal belediyecilik anlayışını yerleştirdik. Ötekisi olmayan, engelsiz yaşamı olan, işsizine iş bulan bir Silivri’nin mücadelesini verdik. Doğumdan ölüme kadar hayatın her safhasında vatandaşlarımızın yanında olduk. En büyük zenginliğimiz toprak diyerek üretim tesisini kurduğumuzda kimse yaptıklarımıza inanmadı, biberin kilosunun 25 TL olduğu günümüzde ne kadar doğru bir iş yaptığımızı şimdi herkes söylüyor! Tarım refahı yayan bir anlayıştır. Birçok sanayiye hammadde üreteceğiz. Yanı başımızda 16 milyonluk bir pazar var. Ne ekerseniz alıcısı var demektir. Tarımın okulunu kuran tek belediyeyiz. Şimdi üniversitesinin kuruluş çalışmalarını hızlandırdık. Silikon Vadisi’nin kuruluş çalışmaları da bitti. Hayvancılık Merkezi de kurulacak. 4 tane üniversite alanını plana işlettik.

“Sizlerle Gurur Duyuyorum”
Silivri’de bir travma yaşadık. Çok kötü bir şekilde bölünerek kaybettik. Şimdi ikincisini yaşatmak derdindeler. Bir çuval pirincin içinde siyah taşı çabuk bulursunuz ama beyaz taşı ayıklamak çok zor çünkü sizin içinizden çıkıyor!. Bir insan kaybedeceğini bile bile seçime niye girer? Bunları takdirinize bırakıyorum. Yorum yapacak kadar önemsemiyorum. Temiz bir sayfa açıp geçmişteki bu kirli siyaset anlayışını hep beraber sandıklara atacağız. En büyük tepkiyi severek göstereceğiz. Her zaman yaptığımız gibi sandıklara sonuna kadar sahip çıkacağız. Ben çok şanslı bir adayım, sizler iyi ki varsınız, hepinizle gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.