Işıklar; Korkutarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar

0
931

Başkan Işıklar Büyükçavuşlulu hemşerileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Kadınların ve çocukların ellerinde bayraklarla, coşkuyla karşıladığı Işıklar; “İnsanları sindirmek çözüm değil, 31 Martta gelin beraberce geleceğimizi hep beraber konuşmanın kapısını açalım, basın mührü altı okun altına!” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala mahallelerde coşkuyla, sevgiyle, büyük teveccüh ile karşılanan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar’ı hemşerileri bağrına basıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Başkan Işıklar, Büyükçavuşlu’da hemşerileriyle buluştu. Mahalle buluşmasına, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve muhtarlar da katıldı.

Işıklar: “Geleceğinden kaygılanan herkesi tek çatı altında buluşturacağız”
Başkan Işıklar, gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: “Ayırarak, ötekileştirerek ona düşman, buna düşman, ittirerek, korkutarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Biz de birleşerek, güçlenerek, bir araya kazanacağız. Birleşe birleşe kazanacağız. Kaygı duyan Türkiye’nin, İstanbul’un, Silivri’nin geleceğinden kaygılanan herkes tek çatı altında buluşacak dedik, işte bu ittifakla bunu başardık. Buna ket vurmaya çalışan, ayağımıza çelme takmaya çalışanlar yok mu onlar da var. Bunlara bakarak ders alacağız, ileriye bakmaya devam edeceğiz. Geçmişi hatırlamayan, onun altında kalmaya mahkûmdur. Biz geleceğimizi karartmalarına izin vermeyeceğiz. Yalan dörtnala her gece bir yerde, 31 Mart’ta gerçek sandıklarda ortaya çıkacak.

“Düğün Salonunu pazar yerini yok canımızla yaptık”
Silivri’nin üzerine konmaya çalışılan şeylere, Büyükçavuşlu’ya bakın, burayı ne hale getirmeye çalıştılar. Termik santrali getireceklerdi buraya direkten döndü! Kavga bela kurtardık, koruyacağız burasını. Bugün Büyükçavuşlu esnaf ziyaretinde bir tane ablamız biz akıllandık, Çavuşlu’da topraklarımızda ürün yetiştirirsek her gelene satarız dedi. Siz üretin, biz üretiminden pazarlamasına bu sistemi oturturuz. Bütün gözleri burada. Beka sorunu var diyenlere; Çavuşlu’nun üretilmeyen topraklarını koruyacağız, bunu konuşacağız bizim bekamız bu! Bir tane düğün salonu yoktu düğün salonunu, pazar yerini, yollarını yok canımızla yaptık. 8 tane belediye aldık, hepsini bir arada tutarak bir bütün yapmaya çalıştık. Yeterli mi hayır, biliyoruz. Bu toprakları korumak için, betondan demirden uzak tutmak için dimdik durduk..! Temelini attık, binasını çıktık şimdi ileriye götürme, Çavuşlu’ya hak ettiği imkânları sunma zamanı.

“Dururken Faydası Olmayanın, Giderken Zararı Olmazmış”
Silivri bir kere o tuzağa düştü, bir daha düşmeyecek. Dururken faydası olmayanın, giderken zararı olmazmış. Biz güverteyi temizledik. Şimdi Ekrem İmamoğlu ile birlikte İstanbul’u birlikte alacağız. Beraber hep birlikte tohum, aile, eğitim, kültür, beraber kalkınma diyen, Silivri’yi kucaklayan bir anlayışla yöneteceğiz. İki dönem bize kan kusturdular, beldelerin köylerin bir kuruş hakkını bize vermediler. Tepemizde duran, bize ötekileştirerek bunlar beceremiyor diyen bizi teslim almaya çalışan anlayışa teslim olmadan, bu toprakları biz koruyacağız. Her hemşerimizin bizim başımızın üzerinde yeri var. Hepimizin Silivri’sinde hepimizin belediyesinde hepimizin geleceğini kuracağız. Müjdesini vereyim; Silivri tamam..!

“Tuzaklara oyunlara düşmeden bu kararı vereceğinizden şüphem yok”
Başkanı başka taraftan, meclisi başka taraftan bir de yancıları var..! Böyle bir maceraya Silivri izin vermeyecek. Silivri’yi koruduk, kendi evlatlarım için ne istediysem sizin evlatlarınız için de aynı şeyi istedim. Silivri’yi Allah korumuş ki biz teslim almışız! Şimdi cumhuriyetin değerlerini koruyarak bugüne getirdiğimiz Silivri’yi geleceğe taşıyacağız. Pazar günü bunun kararını verirken tuzaklara, oyunlara düşmeden bu kararı vereceğinizden hiç şüphem yok..! 31 Martta gelin beraberce geleceğimizi hep beraber konuşmanın kapısını açalım, basın mührü altı okun altına! Çavuşlu için de Silivri için de hayırlı olsun.”