Soğuk Havaya Rağmen Işıklar’ı Beklediler

0
941


CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Abelia Plus ve Simge Kent sitelerinde hemşerileri ile buluştu. Site sakinleri soğuk havaya rağmen Işıklar’ı konuk etmek için bekledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Gazitepe ve Kadıköy mitinglerinin ardından ilçe merkezinde site ziyaretlerinde bulundu. Başkan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Abelia Plus ve Simge Kent Sitelerine ziyaretlerini ziyaret etti.

Abelia Plus’ta Çiçekle Karşılandı
CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ekibi ile birlikte Abelia Plus Sitesi’ne ziyarette bulundu. Site sakini kadınlar Başkan Işıklar’ı çiçekle karşıladı. Işıklar, yeni dönem çalışmalarını hemşerilerine aktararak desteklerini istedi.

Simge Kentliler Soğuk Havaya Rağmen Bekledi
Işıklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden programı kapsamında son olarak Simge Kent Site sakinleri ile bir araya geldi. Soğuk havaya rağmen Başkan Işıklar’ı bekleyen site yöneticileri ve site sakinleri talep ve önerilerini de aktardı. Işıklar, gün içindeki yoğun programının ve akşam gerçekleşen mitinglerin sonrasında geç saatte buluşabildiği hemşerilerine destekleri için teşekkürlerini dile getirdi.