Futbol İçin Kenetlenenler Güreş İçin Nerede ?

0
1235

Silivri’nin değerli A Milli Güreşçisi ve Rugby oyuncusu İsmet Karabulut: Futbol için kenetlenenler güreş için nerede ? dedi.

Silivrimizin A Milli güreşçisi İsmet Karabulut sosyal medya hesabından güreşe karşı olan ilgisizlik ve verilmeyen desteklerden dolayı serzenişte bulundu. Silivri TV olarak Silivri’de güreşi ve sporu konuştuğumuz İsmet Karabulut, Silivri’de güreşe ve güreşçiye sahip çıkılmadığını, Dünya Güreş Şampiyonası’nda ülkeyi temsil etmesine rağmen destek göremediğini belirtti.

İşte İsmet Karabulut’un mesajı

SİLİVRİ’ de BAŞARILI sporcular ÖDÜLLENDİRİLİYOR MALESEF BİZLER YOKUZ. Silivri’de GÜREŞ’e yer Yok anlaşıldı. BAŞARILARININ BİR ÖNEMİ YOK. Ama Mücadele etmeye devam. Herkes konuşuyor vaadler spor ama Silivri’nin tek A milli güreşçisine sahip çıkılmıyor. Hersey ortada ama FUTBOL için kenetlenenler bizler için GÜREŞ İÇİN nerede.Hiç bir ulusal uluslararası başarısı olmayan bir çok topçu dünyalar kadar Para alıp Ve mücadele etmiyorsa ve takımı bu hale getiriyorsa, bizde kendi mücadelemizle 2002 den beri Silivri adına Savaşıyorsak DÜNYA ŞAMPİYONASINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYORSAK ve değer Görmüyorsak demekki Silivri’de Güreş bitmiştir. -Eyüp Bayburtlu olmasaydı güreşe son noktamı koymuştum Allah razı olsun tekrar bizi hayata geçirdi. Derdimize deva oldu. Yapılanlarıda, yapılmayanlarıda UNUTMAYACAK BİR HAFIZAM VAR. Herseye rağmen PEHLİVAN BİR NAMIM VAR. Saygılar sevgiler.