Değirmenci: Biz bu seçimi kazanacağız!

0
879

Basın mensuplarıyla bir araya gelen DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, “Biz bu seçimi kesin kazanacağımıza inanıyoruz. Bunu kimseye moral olsun diye söylemiyorum” dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Seçim süreciyle ilgili basın mensuplarına bilgi veren Değirmenci, soruları yanıtladı.
“Halkımızın çok geniş kesimlerinin düşünceleriyle bu harekete çıktık. Tek derdimiz var, Silivri’nin kötü yönetildiğini söylüyoruz” diyen Başkan Değirmenci, “Silivri’nin bir beş yıl daha bu anlayışa mahkum edilmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlayışla bu yola çıktık. Bölüyorsunuz anlayışının her geçen gün değiştiğini ve harekete geçişlerin olduğunu görüyoruz. Çok sıcak karşılamalar oluyor, destek yoğunlaşıyor. Biz bu seçimi kesin kazanacağımıza inanıyoruz. Bunu kimseye moral olsun diye söylemiyorum. Tek bir kaygımız var bizim. Acaba seçim kaybettirecek misiniz sorusu? Biz CHP’ye seçim kaybettirmeyeceğiz. Biz Özcan Bey’in oyunun çok üstündeyiz. Olağan üstü bir parasal güce karşı da mücadele veriyoruz. Birçok köyde diğer partilere konuşma yaptırmamak üzere kapatılmış. Baskıcı anlayışını hala sürdürmeye devam ediyor. Onunda çok üzerinde durmuyorum. Pankartlarımızı çok hızlı bir şekilde kesiyorlar, yakıyorlar. Bildirilmiş olmasına rağmen bugüne kadar hiçbir işlem yapılmadı. Bunun içinde kıyamet koparmaya gerek yok. Gücümüz yettiğince, yeniliyoruz tamir ettiriyoruz” şeklinde konuştu.

“GERİYE YÜZDE 95 KALIYOR”
Değirmenci, “Biz köprüleri yıkarak gidiyoruz. Çekileceğimiz söz konusu değil. Özcan Bey bizden çok gerilerde. Benden çok geride olan adaya karşı ben neden çekileyim. Tarafsız bir anket şirketine anket yaptıralım. Selami – Özcan diye sorun ben 55 O 45 olsun ben çekilmeye hazırım diyorum. Neden ben çekileyim? Selami yüzde 5’i geçemez ama bana yüzde 5 ile seçimi kaybettirir. Ya arkadaş geriye yüzde 95 kalıyor. Volkan Bey, yüzde 47 oy mu alacak Silivri’de de sen seçim mi kaybedeceksin? Böyle bir şey olabilir mi?” dedi.
Program soru-cevapların ardından son buldu.