Işıklar, Cumhur İttifakı Seçim Bürosu’na Yapılan Saldırıyı Kınadı

0
1036

CHP Adayı Işıklar, geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı seçim bürosuna yapılan saldırıyı şiddetle kınadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Yeni Mahalle’de bulunan Cumhur İttifakı seçim bürosuna yapılan saldırıyı kınadı. Saldırıyı alçakça bulduğunu ifade eden Işıklar: “Silivri’de seçimleri huzur içerisinde tamamlayacağız. Yarış fikirlerde olacak, başkasını değersiz hale getirmek hiç kimseyi değerli yapmaz. Cumhur İttifakı seçim irtibat bürosuna yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Biz bu seçimi Silivri’de örnek bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Volkan kardeşim ve ekibine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Suna Göçengil: “Esefle Kınıyoruz”
Seçim çalışmalarının sükûnetle, karşılıklı saygı çerçevesinde sürdürülmesi için gösterdikleri hassasiyete dikkat çeken Göçengil: “Böyle bir saldırının demokrasiyle içselleştirilmesi mümkün değildir, esefle kınıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Bürosuna yapılan saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Saldırıyı kınayan CHP İlçe Başkanı Göçengil şunları söyledi: “Seçim çalışmalarının sükûnetle, karşılıklı saygı çerçevesinde sürdürülmesi bizim öncelikli hassasiyetimiz. Böyle bir saldırının demokrasiyle içselleştirilmesi kesinlikle mümkün değildir. Cumhur İttifakı seçim irtibat bürosuna yapılan saldırıyı esefle kınıyor, böyle bir olayın ilçemizde bir daha yaşanmamasını gönülden diliyorum” dedi.