Süleyman Soylu’dan Silivri Ziyareti

0
1232

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün Silivri Meydanındaydı.

Süleyman Soylu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Silivri Meydanı’nda düzenlenen mitinge katıldı. Ülkenin zorluklardan geçtiğini dile getiren Soylu, tarihin kırılma dönemi içinde olduğunu, ilk kez Batı ile olan mesafenin kapatıldığını, milli üretimin yapıldığını ve terörle büyük mücadeleler verildiğini belirtti.

Geçtiğimiz günler Diyarbakır’a gittiğini belirten Soylu, 7 Gün 24 saat huzurun olduğu, gecenin 12’sinde annelerin, evlatlarıyla birlikte rahatça dolaşabildiğini belirtti.

Amerika ile olan konulara da değinen Soylu, Kandil’i yönetenin Amerika ve Avrupa’daki başkaları olduğunu dile getirerek hiç bir çekincelerinin olmadığını belirtti. Bunun bir tezgah olduğunu söyleyerek ” Bizim ülkemizi biz yönetiriz. Ne ABD yönetir ne de Avrupa ” dedi.

Ülkedeki uyuşturucu operasyonları hakkında da açıklama yapan soylu, Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonlarını gerçekleştirdiklerini söyledi. 7.2 ton esrarı bir günde aldıklarını belirten Soylu, Avrupa’nın 18 memleketinin bir yılda yakaladığından fazlasını yakaladıklarını, 1.5 ton eroin, 1250 kilogram eroin..

Son dönemlerde dile getirilen bekçi ve polis alımına da değinen Soylu, iki kez 10 bin bekçi aldıklarını söyleyerek 8 bin bekçi ve 15 bin polis daha alacaklarını belirtti.