Değirmenci Meclis Üyesi Adaylarını Tanıttı

0
1840

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı.

Dün akşam Mega Saray’da yoğun bir katılımla düzenlenen, Özgün Deniz Gündüz ve Erman Paçalı’nın sunumunu gerçekleştirdiği, STK temsilcilerinin, yöneticilerin katıldığı aday tanıtım toplantısında ilk olarak DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan söz alarak, iktidar olabilmek için muhalefeti değiştirmeleri gerektiğini belirtti. Hiç bir zaman madalyonun diğer tarafını görmediklerini, hiç madalyonlarının olmadıklarını dile getirerek kapılarının ilkeli olan herkese açık olduğunu belirtti. Ardından Silivri DSP İlçe Başkanı Hüseyin Dertop konuştu.

Eşi Seher Dertop ve oğlu Sander Dertop’u sahneye davet eden Dertop, üç kişilik bir aile olduklarını belirterek ailesine destek oldukları için teşekkür etti. Bu süreçte DSP Genel Başkanı, İl Başkanı ve İlçe Başkanı olarak dik durduklarını belirterek hakkında hiç bir olumsuz şey söylenmeyecek ve kazanacak olan bir adayla seçmenlerin karşısına çıkmaktan sevinç ve gurur duyduğunu belirtti.

Ve son olarak mikrofonu alan Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci mevcut Belediye kaynaklarının on yıllık süre içerisinde Bulgaristan ve Kıbrıs’ta harcandığını, bu dönemde Silivri’nin hizmet alamadığını belirtti.

CHP Ön seçim sürecinde birden fazla haksızlıkla karşılaştıklarını dile getiren Selami Değirmenci, ” paramız yok diye aday olamadık ” şeklinde açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda Silivri Belediyesi’ne gelen bağışların da meclis hali hazırdaki Belediye Meclis Üyeleri tarafından bilinmediğini dile getiren Selami Değirmenci, Belediye’de görev yapan Ayhan Otlatıcı’nın görevi nedir diye sordu.

Seçim sürecinde oyları bölmek ve kişisel çıkarlar amacıyla aday olmadığını belirten Değirmenci, uğradığı haksızlıkları CHP seçmenlerine karşı dile getirerek, Silivri’nin elden gittiğini, buna dur demelerinin gerektiğini, bu sebepten dolayı Demokratik Sol Parti’den Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Ardından Meclis Üyesi Adaylarını sahneye davet eden Selami Değirmenci, seçmenlerine özellikle kadın ve gençlerden oluşan adaylarını tanıttı.