Selami Değirmenci’den Halk İttifakı Buluşması

0
1547

Eski Silivri Belediye Başkanı Selami Değirmenci, halk ittifakı çağrısıyla Silivrili vatandaşlarla bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde CHP’nin Silivri Belediye Başkan Adayını açıklamasının ardından ekip arkadaşları ile birlikte partiden istifa eden Selami Değirmenci, Halk İttifakı çağrısı ile Silivrili vatandaşlarla bir araya geldi.

Katılımın yüksek olduğu buluşmada Mavi-Beyaz renklerdeki Silivri Kazanacak pankartı önünde pek çok tezahürat ve alkış eşliğinde Silivrililere seslenen Değirmenci, yaşadıkları haksızlıkları anlatarak ön seçim istediklerini fakat istediklerini alamadıklarını belirtti.

Silivri’nin yıllardır çok kötü yönetildiğini, yatırımlardan nasibini almadığını belirtti. Yıllardır Silivri’nin hizmete aç olduğunu söyleyen Değirmenci, 5 yıl önce de bunu CHP Genel Başkanına söylediğini belirtti.

Toplanan seçmenlerinde söz aldığı, şikayet ve önerilerini sunduğu toplantıda, Selami Değirmenci’ye sınırsız destek vereceklerini belirterek yanında olacaklarının teminatını verdiler. Son dönemlerde Selami Değirmenci’nin DSP’den Belediye Başkan Adayı olacağına dair çıkan ihtimaller bu toplantıda da dile getirildi.

Bu ihtimal içinde açıklama yapan Değirmenci, aday olmak için bir partiye ihtiyaç olduğunu belirtirken bunun DSP olabileceğini dile getirdi. DSP’nin bir ilçe örgütünün, il örgütünün, genel merkezinin olduğunu ifade ederek adayım demekle olunmadığını, ilçeye müracaat ederek aday olabileceğini eğer ilçe de uygun görürse, kabul ederlerse aday olabileceğini belirtti.