Lütfü Vardar CHP’de

0
1361

Silivri Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Lütfü Vardar, ilçe binasında düzenlenen törenle CHP saflarına katıldı. Vardar’ın rozetini CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil taktı.

Cumhuriyet Halk Partisi 2019 yerel seçimlerine gidilen süreçte gücüne güç katmaya devam ediyor. İlçe binasında düzenlenen törende Silivri Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Serbest Mali Müşavir Lütfü Vardar, CHP saflarına katıldı. Törene Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, İSMMMO Silivri Temsilciliği Üyeleri ve Gümüşyakalı çok sayıda vatandaş katıldı.

Göçengil: “Hizmet İçin Birleşmeye Devam Edeceğiz”
Rozet töreninde konuşan CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil: “İlçemizde birlik ve beraberlik içerisinde, demokrasinin sağlamış oldukları özgürlükleri CHP çatısı altında sürdürmeye devam ediyoruz. Bu büyük uzlaşmada sen ben olmadan sadece hizmet için birleşmeye devam edeceğiz. Bugün de aramıza yeni bir arkadaşımız katlıyor. Yerel yönetimde gerçekten tecrübesi olan bir arkadaşımız. Silivri’de bağımsız belediye meclis üyemiz Lütfü Vardar’a aramıza hoş geldiniz diyorum. Onunla çalışmak bizlere de güç verecektir. Bunun da gururunu hep beraber yaşayacağız. Silivri’yi çok daha güzel günlere hep birlikte taşıyacağız. İBB’de yeni bir baharı Ekrem İmamoğlu ile başlatacak, Silivri’de var olan baharı daha da renklendirerek Sayın Özcan Işıklar ile devam ettireceğiz” dedi.

Vardar: “Birlikte Kazanacağız, Birlikte Başaracağız”
CHP saflarına katılan ve üyeliği yapılarak rozetini takan Lütfü Vardar şunları söyledi: “Selimpaşa’nın kavunun da bamyasın alın teri var. Kadıköy’ün Karpuzunda emek var, Değirmenköy’ün domatesin de toprağımızın bereketi var. Çanta’nın Gümüşyaka’nın mavisinde denizinde huzur var. Büyükçavuşlu’muzun yeşilinde sağlık var. Kavaklı’nın ata sporumuz yağlı güreşlerinde güç var, cesaret ve dirayet var. Hepsinin özünde, üzerinde Silivri sevdamız, aşkımız var. Bugünden itibaren CHP’mize olan bağlılığımız var. Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde bizim tek yürek tutan Atatürk ilke ve devrimlerinin birleştiriciliğinde ve yol göstericiliğinde İstanbul’umuzda ve Silivri’mizde her daim güçlenerek iktidar bayrağımızı sürekli olarak dalgalandırabilmek için, Cumhuriyet ve Halk kelimelerini partimizin isminde olduğu gibi her daim yan yana tutabilmek için, Silivri sevgisini gözyaşları ile ifade eden ve hiçbir zaman sönmeyecek, gururla birlik ve beraberlik içinde bu aileye katıldığımı, tüm gücümle CHP’mizin başarısı için çalışacağımı, sizlerin güçlü desteğini umarak kıymetli huzurunuzda açıklıyorum. Diliyorum ki; bu katılım bir gönül birlikteliğine bir duygu yoğunluğuna, bir hedefe varma azmine dönüşsün. Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte kol kolay, omuz omuza yürüyeceğimize, değerlerine bağlı olacağımıza, görüş ve önerilere açık olacağımızı, görev yapmış üyelerimizin tecrübelerinden yararlanacağımızı sizlerin huzurunda söz veriyorum. Birlikte kazanacağız, birlikte başaracağız.

Işıklar: “Lütfü Kardeşimin Düşüncelerini, İdeallerini Biliyorum”
CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar törende bir konuşma yaparak, belediyeciliğin kimin neye inandığına, nereli olduğuna bakılmadan yapılması gerektiğine dikkat çeken Işıklar: “Ben de Lütfü kardeşime teşekkür ediyorum. Duruşunu düşüncelerini ideallerini biliyorum, mecliste birlikte çalıştık. Görevini hiçbir zaman siyasi bir anlayışla yapmadı. Bir siyasi parti ile seçime giriyoruz ama seçim bittikten sonra herkese kapınız açık olacak. Çünkü bizim dünya görüşümüz böyle. Biz bu memleketi koruyacağız, kimsenin nereli olduğuna neye inandığına bakmadan, aynı ideal için birlikte yürüyeceğiz.

“İstanbul’un Yüz Akı Olarak Silivri’yi Korumaya Devam Edeceğiz”
Işıklar konuşmasına şöyle devam etti: “Tüm Türkiye’nin gözü önünde Silivri’yi örnek bir ilçe yapacağız. İstanbul’un yüz akı olarak Silivri’yi korumaya devam edeceğiz. Evde, okulda, sokakta, işte huzur.. Biz birbirimizin tamamlayanıyız. Fakirlik içinde yokluk içinde kıvranan bir ülke haline getirildik. Üreten bir belediyecilik örneğini ortaya koyduk, tüm ülkeye bunu yayacağız.”