Özcan Işıklar, Partililerle Buluştu

0
1111

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, ilçe binasında partililerle bir araya geldi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve İlçe Teşkilatı ile Silivrili Partililerinde katıldığı toplantıya aynı zamanda CHP İstanbul 3.Bölge Sorumlusu ve İl Başkan Yardımcısı Ufuk İnan’ın yanı sıra, CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adaylarından Mümün Koçoğlu ve Abdullah Yıldırım’da yer aldı.

Gerçekleştirilen buluşma ile alakalı sosyal medya hesabından mesaj yayınlayan Özcan Işıklar;

” En önemli projemiz; barış içinde, huzur içinde ortak bir geleceğe, ortaklaşmış heyecanlara bu kent içinde akraba gibi, aynı ev içinde yaşayan ailenin bir parçası gibi dost ve kardeş olmaktır…

Artık sadece partiler yetmiyor, demokrasilerin bile yetmediği özgürlükçü cumhuriyeti büyük bir şemsiye yapacağız. Bu şemsiyenin altında cumhuriyet değerine inanmış her türlü parti, siyasi anlayış ve kimliğin yer almasını sağlayacağız. Silivri’de büyük bir mutabakatı ve büyük uzlaşmayı kuracağız, Anka kuşu gibi küllerinden doğarak geleceğe umutlanacağız.

Yarış fikirlerde olacak, başkasını değersiz hale getirmek bizi değerli yapmaz. Bu seçimi Silivri’de örnek bir şekilde tamamlamak istiyoruz.

Bugün aramızda olup mücadelemizde bizlere destek veren; CHP İstanbul İl Başkan Yardımcımız Sayın Ufuk İnan’a, CHP Silivri İlçe Başkanım Suna Göçengil’e, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanımız Ozan Ersaraç’a, 
Aday Adaylarımız Abdullah Yıldırım ve Mümin Koçoğlu’na, 
İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, 
Muhtarlarımıza, Basın Mensuplarımıza ve bizleri bu akşam yalnız bırakmayan değerli Parti Örgütümüze ve Hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum. ” dedi.