Silivri Atatürk Anadolu Lisesi E-Twinning Çalıştayında İlçemizi Temsil Ediyor

0
1454

Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Projeler Daire Başkanlığı, E-Twinning Türkiye Ulusal Destek Servisinin birlikte düzenledikleri 9. E Twinning Ulusal Çalıştayı Antalya’da başladı.

Silivri Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ile Avrupa Kalite Etiketi Ödülü alarak bu çalıştaya ve ödül törenine Silivri Atatürk Anadolu Lisesi ve ilçemizi temsil etmek üzere İngilizce Öğretmeni Öznur AYDEMİR katılıyor. 1246 proje öğretmeni içinden en başarılı 200 öğretmenin çalışmalarını sergileyeceği ilk gün Ulusal Destek Servisi ve Bakanlık görevlilerinin ziyaret edeceği standın ilk hazırlıkları tamamlandı.

Okulun sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, İlçemizin tanıtılması amacıyla Silivri Belediyesi tarafından hediye edilen ürünlerin eklenmesi ile tamamlanacak olan sunumda okulu temsil eden Öznur Aydemir’e başarı dilekleri sunuldu.

Silivri TV olarak bizler de bu projede emeği geçen tüm Silivri Anadolu Lisesi ailesini ve okulu temsil eden Öznur Aydemir’i tebrik ediyor, projelerinin devamını diliyoruz.

Silivri TV – silivri.tv.tr
facebook.com/silivritvtr – instagram.com/silivritvtr – twitter.com/silivritvtr