Silivrili Rap Müzik Sanatçısı H2’den Yeni Video Klip

0
2278

Silivrili Rap müzik sanatçısın H2’nin ( Hasan Albayrak ) yeni video klip çalışması yayınlandı. Kentimizin Kezzo ile birlikte rap müzik sanatçılarından olan H2, yeni video klibi Geceden Kalanlar ile rap müzik severlerle buluşuyor.

Geceden Kalanlar parçası, Herşey Hayal Kırıklığıyla Başlar isimli albümün bir parçası olup, albümde birbirinden değerli sanatçılar H2’ye eşlik ediyor. Başta Batıl İtikat olmak üzere Decoy, Dexy, Gökhan Kaya, Kezzo, Leo ve Ronin eşlik edenler arasında. Albümü hakkında bilgi aldığımız H2, albümün ana konusunun, 1 senelik süreç içerisinde yaşadığı olayların olduğu ve her birinin birer hissiyata bağlı olan parçalar olduğunu ve her şarkının gerçek bir hikayesinin olduğunu anlattı. Hasan; ” bu albümü yaparken bir arkadaşımı kaybettim. Aslında yapmak istediğim şey hayallerimizi insanlara ulaştırmaktı. O kardeşim beni çok severdi, hep müzik yapmamı isterdi. Bu albüm onun oldu benim için.. ” şeklinde konuştu.

H2’nin vvideo klip çalışmasını Youtube hesabından ve diğer sosyal medya hesaplarından takip edebilir kendisiyle iletişim kurabilirsiniz.

Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCm98ab7OFEu2W00MW5BVX1Q/featured

Bizler de Silivri TV olarak Silivrimizin değerli yeteneklerini destekliyor, kendilerine uzun soluklu, çalışmalar diliyoruz.

Silivri TV – silivri.tv.tr
facebook.com/silivritvtr – instagram.com/silivritvtr – twitter.com/silivritvtr