Emre Sarıtaş Turnuvası Sona Erdi

0
1769

Silivri Tokatlılar Derneği Gençlik Kollarının Şehidimiz Emre Sarıtaş adına düzenlenmiş olduğu 8 takımın katıldığı futbol turnuvası 24.10.2018 tarihinde oynanan Final Müsabakasıyla son buldu. Başkan ERMİŞ şehidimizin anısına yakışır bir turnuva tertip ettiklerinden dolayı onurlu ve gururlu olduklarını söylerken bu organizasyon için emeğe geçen herkese, Anakent Dernek Başkanı sayın Ali Vural ve yönetimine, maddi desteğini esirgemeyen sponsorlara ve değerli gençlik kolları yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini iletti.
Turnuvayı kazanan takım ise Finalde Malum Seyit Tekke Sporu 5-3 mağlup eden Gümüşyaka Tokat Spor oldu. Kupayı şehidimizin ebeveyni sayın İsmail Sarıtaş takdim ederken Turnuvanın Ana Sponsorlarına ve Centilmen Takımlara plaketlerinin, en iyi gol, en iyi asist, gol kralı ve asist kralına kupalarının takdim edileceği organizasyonun daha sonra olacağı öğrenildi.
İşte Turnuvanın Enleri ve Dikkat Çeken İstatistikleri;
Toplam Oynanan Müsabaka Sayısı: 12
Toplam Atılan Gol: 87
En Gollü Maç: 13 (Malum Seyit Tekke 9 – 4 Tekke Yeni Köy)
Toplam Sarı Kart: 9
Toplam Kırmızı Kart: 1
En İyi Gol: Murat ERMİŞ (Deveci Karkın Spor, Bozçalı Spor Maçında akan oyunda orta sahanın gerisinden attığı muhteşem gol)
En İyi Asist: Fevzi ZONGULDAK (Gümüşyaka Tokat Spor, Buğdaylı Spor Maçında Harika Topuk Pası)
En Centilmen Takımlar: Çerkez Danişment Spor ve Bozçalı Spor
Asist Kralı: Uğur GEÇDOĞAN – 4 ASİST (Malum Seyit Tekke Spor)
Gol Kralı: Zafer ERMİŞ – 8 GOL (Deveci Karkın Spor)