Lüleburgaz Sokakta Yaratıyor !

0
1463

Lüleburgaz halkı 2018 İnovasyon ve Tasarım yılı kapsamında Lüleburgaz sokaklarında değişim yaratmaya hazırlanıyor. Başlattıkları kent atölyesinde sokaklar için fikir ve üretim gücü yaratmaya hazırlanıyorlar.

Lüleburgaz Belediyesi web sayfasından yapılan duyuruda; ” Yaşadığımız kente ne kadar dokunuyoruz? Her gün işe, okula ya da bakkala giderken geçtiğimiz sokakları ne kadar sahipleniyoruz? Yaşadığımız evin dışındaki alanlar aslında ne kadar bizim? O alanların iyileştirilmesinden ne kadar sorumluyuz? İşte tüm bu soruların cevabını o alana sahip çıkarak, birlikte üreterek cevap arayacağımız bu kent atölyesinde üretimin demokratikleşmesini eğlenerek ve öğrenerek deneyimleyeceğiz.” açıklaması yapıldı.

Lüleburgaz Belediyesi, kentin ve sokakların sorunlarına tasarım ve inovatif çözümler getirmeyi amaçlıyor. Bunun için de yaratıcı fikirler ve genç beyinleri başvuru yapmaya çağırıyor.

Onaranlar Kulübü’ne katılmak için – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfNCIIK9w0gM9pJSGB60XiTzfDOwfcmbVS5J5Af4INzkSZTA/viewform

Atölye Hakkında:  Kent Atölyesi: Lüleburgaz Sokakta Yaratıyor başvurular arasından seçilecek 25 kişi ile birlikte 20, 21 ve 27 Ekim 2018 tarihlerinde Lüleburgaz’da gerçekleştirilecektir. Son başvuru 14 Ekim 2018 Pazar günü saat 23:59’a kadardır. Katılımcılar atölye yürütücüleri tarafından yapılan başvurular üzerinden seçilecek ve 16 Ekim 2018 Salı günü e-posta yoluyla duyurulacaktır. Soru ve detaylı bilgi için [email protected]’dan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kent Atölyesi

Silivri TV – silivri.tv.tr
facebook.com/silivritvtr – instagram.com/silivritvtr – twitter.com/silivritvtr