Çocuk Ve Gençler Omurilik Felçlileri İçin Koşacak

0
1658

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) işbirliğinde “Yol Arkadaşım Olur musun?” sloganı ile İstanbul Koşusu (RUN TOFD) düzenlenecek. Yeşilköy Sahili’nde yapılacak koşuda 7 – 17 yaş arası çocuk ve gençler koşamayanlar için koşacak.Geçtiğimiz Nisan ayında yetişkinlerin katılımı ile düzenlenen Run TOFD İstanbul Koşusu 7 Ekim Pazar günü bu kez çocuk ve gençlerin katılımı ile koşulacak.

Yeşilköy sahilde oluşturulacak 2, 3 ve 3.5 kilometrelik parkurlarda, profesyonel koşu sistemleri ile düzenlenecek olan koşuda çocuklar ve gençler omurilik felçlileri ve hareket kısıtlılığı bulunan bireylere yönelik farkındalık oluşturmak için koşacak.

‘Koşamayanlar için koşuyoruz” temasıyla saat 10:00’da başlayacak olan yarışa 500’ün üzerinde sporseverin katılması bekleniyor. Yarışın sonunda ilk üçe girenlere çeşitli ödüller verilecek. Ayrıca organizasyonun gerçekleştireceği alanda koşunun ardından çocuk ve gençler aileleri  birlikte eğlenme fırsatı bulacak.

Run TOFD Çocuk ve Gençler’e katılarak omurilik felçlilerine destek olmak isteyen sporseverler www.runtofd.com üzerinden kayıt olabiliyor. Ayrıca 0212 661 16 61 numaralı telefondan detaylı bilgi alabiliyor.