TEDxIstanbul Yeni Başlangıçlar 13 Ekim’de Zorlu PSM’deyiz..

0
3412

Girişimcilerin, gençlerin, üniversite ve lise öğrencilerinin ve inovatif düşünürlerin kaçırmadığı TEDxIstanbul bu yıl 13 Ekim 2018’de Zorlu PSM’de yapılıyor. Geçtiğimiz yıllarda Emin Çapa, Türkan Şoray, Ece Temelkuran, Selçuk Şirin, Ahmet Naç, Karsu, Sevil Atasoy gibi bir çok ünlü ve araştırmacı ismi davet eden TedxIstanbul, bu kez de birbirinden özel isimleri bir araya getiriyor.

Konuşmacılarla birebir sohbet etme imkanı bulacağınız konferans 2 seanstan oluşacak ve birbirinden iddialı konuşmacılar yine zihinleri açıp, ilham verecek.

Dünya çapında şimdiye kadar 4 milyarın üzerinde izlenme rakamına ulaşan TED konferanslarının lisansıyla İstanbul’da gerçekleşen TEDxIstanbul, bu sene de Zorlu PSM Ana Sahne’de konuklarını ağırlayacak.

Technology, Entertainment ve Design sözcüklerinin baş harflerinden oluşan TED “ideas worth spreading” sloganıyla yola çıkan ve kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. 30 senelik bir geçmişi olan ve konuşmaların 18 dakikayla sınırlı olduğu TED konferanslarında bugüne kadar Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende ve İngiltere Başbakanı Gordon Brown gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı.

TEDx, “ideas worth spreading” sloganının ruhuyla, TED benzeri bir deneyimi yerel ve bağımsız olarak gerçekleştirmek amacıyla düzenlenen bir etkinliktir. TEDx etkinlikleri küçük topluluklara TEDTalks videolarını ve canlı konuşmaları bir arada izleme ve tartışma imkanı verir. TED Konferansları TEDx etkinliklerine birer rehber olmakla birlikte TEDx etkinlikleri bağımsız birer organizasyondur. TEDTalks ve TEDxTalks videoları şimdiye kadar internette 4 milyarın üzerinde hit aldı.

– Etkinlik sonrası TED tarafından hazırlanan etkinlik değerlendirme formunun katılımcılara gönderilebilmesi ve değerlendirmelerinin alınabilmesi için mail adresiniz gereklidir. Bu sebeple katılımcıların mail adreslerini vermesi zorunludur.
– Etkinlikte katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.
– Sertifika talebi için katılımcıların formu doldurmaları gerekmektedir.
– Etkinlik konuşmaları Türkçe yapılmaktadır. Simultane çeviri yapılmayacaktır.
– İndirimli biletler öğretmen, öğrenci ve akademisyenleri kapsamaktadır. Kapıda kimlik ibraz edilmesi zorunludur.
– TEDxIstanbul’un etkinliğin içeriğinde değişiklik yapma ya da etkinliğin tarihini değiştirme ya da etkinliği tamamen iptal etme hakkı saklıdır.
– Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Etkinlik için biletlerinizi Biletix üzerinden alabilirsiniz – http://www.biletix.com/etkinlik/VA102/ISTANBUL/tr

Ayrıca Tedx Crew ekibinde gönüllü olarak yer alabilirsiniz. Yapman gereken çok basit: Kendi yeni başlangıçlarını anlatan en iyi görseli #tedxistanbul ve #yenibaşlangıçlar etiketiyle paylaş. Gönderinde @tedxistanbul’u etiketlemeyi sakın unutma.
Kendi yeni başlangıcını şimdi başlat!

Bizlerde Girişimciler ve SİLİVRİ TV ekibi olarak Tedx İstanbul programında orada olacağız. Sizleri de bekliyoruz.

SİLİVRİ TV

https://www.instagram.com/tedxistanbul/

https://www.tedxistanbul.com

İşte eski organizasyonlardan görüntüler;