Silivri Kipa Cinemapink Filmler

0
2871

Ailecek Şaşkınız

Yönetmen Selçuk Aydemir ile komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir’i yeniden bir araya getiren Ailecek Şaşkınız, babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat ve onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan’ın hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen :  Selçuk Aydemir
Oyuncular :  Murat Cemcir, Ahmet Kural, Suzan Aksoy
Tür :  Komedi
Ülke/Ülkeler :  Türkiye
Süre :  1 Dk.
Yapım :  2018

Seanslar

ORJ: 11:15 – 13:45 – 16:15 – 18:45 – 21:15

Bizim Köyün Şarkısı

İstanbul’da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılma hayali kurmaktadır. Planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve kız kardeşi Zeynep köydeki hayata adapte olmaya çalışırken komik durumlara düşer. Sonunda köydeki yeni arkadaşları onlara dostluğun önemini gösterecektir. Çınar ve Zeynep köy hayatlarına alışabilecek midir? Yeni arkadaşlarıyla müzik yarışmasında şehirli yarışmacıları alt edebilecekler midir?

Yönetmen :  Tuğçe Soysop
Oyuncular :  Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Dora Dalgıç
Tür :  Komedi
Ülke/Ülkeler :  Türkiye
Süre :  108 Dk.
Yapım :  2018

Seanslar

ORJ: 11:00 – 13:30 – 16:00 – 18:30 – 21:00

Can Feda

Türk ordusu, 7 yıldır bir iç savaşın sürdüğü, dünyanın en tehlikeli bölgesine, yanında hiç bir müttefik devlet olmadan giriş yapar. Bu esnada, Yüzbaşı Alparslan’ın (Burak Özçivit) komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi, Yüzbaşı Pilot Onur’un (Kerem Bürsin) da katılımıyla Türk ordusuna karşı kurulan büyük tuzağı ortaya çıkarır. Vatan millet uğruna, bu tuzağı bozmak için yüzlerce teröriste karşı tek başına ölüm kalım mücadelesi veren tim için belki de asıl sınav, vicdanın sesini unutmamak ve insanlık dışı savaş koşullarında insan kalmayı bilmektir.

Yönetmen :  M. Çağatay Tosun
Oyuncular :  Burak Özçivit, Kerem Bürsin
Tür :  Savaş
Ülke/Ülkeler :  Türkiye
Süre :  105 Dk.
Yapım :  2018

Seanslar

ORJ: 11:45 – 14:15 – 16:45 – 19:15 – 21:45

Taş Devri Firarda (Early Man)

Taş Devri kabilesi, sevimli hayvan dostlarıyla vadilerinde mutlu bir yaşam sürmektedir. Fakat dünyanın değiştiğinden, Bronz Çağı’na geçildiğinden haberleri yoktur. Açgözlü kral Lord Nooth, yemyeşil vadilerini hiç zorlanmadan ellerinden alır. Genç ve maceraperest mağara adamı Dug ise, kabilesini kurtarmak için krala meydan okur. Dug, şanslı bir kahraman olma yolunda ilerlerken takım olmanın ve dostluğun önemini öğrenecektir.

Yönetmen :  Nick Park
Oyuncular :
Tür :  Animasyon
Ülke/Ülkeler :  ABD, İngiltere, Fransa
Süre :  89 Dk.
Yapım :  2018

Seanslar

DUB: 11:00 – 13:00 – 15:00

Oflu Hoca Trakya’da

Oflu Hoca, başkanlığını yaptığı Doğanspor futbol kulübüne, genç yetenek Hayati’yi transfer etmek için Lüleburgaz yollarına düşmüştür. Gelgelelim Oflu Hoca’yı olmadık sürprizler beklemektedir Trakya’da. Lüleburgaz’a adım attığı gün, ilçedeki hapishaneden, Oflu Hoca’nın Lüleburgaz günlerini kabusa çevirecek, yüzde yüz Trakyalı bir adam tahliye olur: Haspi. Haspi, görünüş itibariyle Oflu Hoca’nın ikizi gibidir adeta. Gelgelelim karakter olarak hiçbir ortak noktaları yoktur. Bu fiziksel benzerlik, her iki adamın da başına macera ve kahkaha yüklü belalar açacaktır.

Yönetmen :  Adem Kılıç, Serkan Karaarslan
Oyuncular :  Çetin Altay, Bilal Çatalçekiç, Seymen Aydın
Tür :  Komedi
Ülke/Ülkeler :  Türkiye
Süre :
Yapım :  2018

Seanslar

ORJ: 11:30 – 13:30 – 15:30 – 17:30 – 19:30 – 21:30

Eğreti Gelin: Ladik

Kostak Emine, Eğreti Gelin olarak yaşadığı için çevre tarafından dışlanır. 40’lı yaşlarında kız kardeşi Dila’nın yanına sığınmıştır. Eğreti Gelin olarak gittiği delikanlılardan biri olan Hakan, Emine’nin hayatı boyunca aşık olduğu tek adamdır. Diğeri de Hakan’dan olan olan kızı Ladik’tir. Ladik teyzesi Dilan’ın zoru ile evlendirildiyse de bu evliliği sürdüremez. Kocasını terk eder Ankara’ya doğru yolculuğa çıkar.

Yönetmen :  Deniz Güvenç,Zaim Güvenç
Oyuncular :  Yeşil Salkım, Sevinç Meşe, İlkay Kayku
Tür :  Dram
Ülke/Ülkeler :  Türkiye
Süre :  91 Dk.
Yapım :  2018

Seanslar

ORJ: 17:00 – 19:15 – 21:30