İSKİ SİLİVRİ MERKEZ TAHSİLAT VEZNESİ

0
2285

Silivri de açılmış olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Silivri Merkez Tahsilat Veznesi vermiş olduğu hizmet ile Silivri halkının dikkatini çekmeye devam ediyor. İSKİ Silivri Merkez Tahsilat Veznesi hızlı, güvenilir ve komisyon ödemeden en hızlı işlem yapabileceğiniz vezne.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Silivri Merkez Tahsilat Veznesi vermiş olduğu güvenilir hizmet ve komisyon ödemeden yapmış olduğu hizmet ile Silivri halkının dikkatini çekmeye devam ediyor. İSKİ’nin Mumhane Sokak (Kasaplar Sokağı) İski yanında bulunan modern cihazlar ile donanımlı olan veznesi ile müşterilerini güler yüzle karşılıyor ve tahsilat işlemlerini en kısa sürede halletiyor.

Yapmış olduğu hizmetlerin arkası kesilmeyen İSKİ’nin, Silivri’ye hizmet vermesi için açmış olduğu ve komisyon ödemeden en kısa sürede müşterilerin hızlı ve güvenilir bir şekilde tahsilat işlemlerinin yapabilmesini sağlayan Silivri Merkez Tahsilat Veznesi.

Veznede çalışan personellerin gelen müşterileri güler yüz ile karşılaması, işlem sonunda vermiş olduğu ikramlarla Silivri halkının en kısa sürede, vaktini kaybetmeden ve komisyon ücreti almadan müşterilerin tahsilat işlemlerini yapmakta.

İSKİ Çalışma Saatleri ve Mesai Saatleri

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi ya da bilinen kısa adı ile İSKİ, 1981 yılında kurulmuş olan ve daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan dereleri ıslah etmek, içmesuyu temin etmek, atıksuları toplamak, arıtmak ve uzaklaştırmak ile su havzalarını korumakla görevli bir kuruluştur. Peki İski sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? İski çalışma saatleri, mesai saatleri, vezne çalışma saatleri ve çalışma günleri hakkında bilgi haberimiz devamında yer almaktadır.

İSKİ şubeleri hafta içi her gün sabah saat 08:00’de açılmakta olup, akşam saat 17:00’de kapanmaktadır. İSKİ ayrıca 12:00 ile 13:00 arasında öğle arası tatili yapsa da bazı nöbetçi personeller öğle arasında da hizmet vermektedir. Cumartesi 09:00 ile 13:00 arasında çalışan İSKİ, Pazar günleri çalışmaz.