İşte Başakşehir’in Arda Turan’a yaptığı teklif

0
2246

Arda Turan’ın Başakşehir’e transferi konusunda yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Medipol Başakşehir, yılın transferi Arda Turan’a imza attırmaya hazırlanıyor… Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da gündemine gelen Arda Turan’la anlaştı. Şimdi sıra Barcelona’yı ikna etmekte. İşte Başakşehir’in Arda Turan için yaptığı teklifin detayları…

Medipol Başakşehir’de başkan Göksel Gümüşdağ, Arda Turan transferini bitirmek için dün Barcelona’ya giderken, dün akşam yapılan görüşmede sürpriz gelişmeler yaşandı.

GÖRÜŞMELER KIRAN KIRANA

Süper Lig’de ilk yarının lideri olan Başakşehir 30 yaşındaki milli futbolcuyu kadrosuna katarak şampiyonluk yolunda daha da güçlenmeyi planlıyor. Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ transfer için dün özel uçakla İspanya’ya giderken, yılın transferi için Barcelona kulübü ile masaya oturdu.

BARCELONA 2 MİLYON EURO İSTEDİ

Başakşehir, Arda Turan’ı 1,5 yıllığına kiralamak istediğini Katalan ekibine bildirdi. Barcelona’dan gelen yanıt ise Turuncu lacivertlileri şok etti. Barcelona, Arda Turan için 1,5 yıllığına 2 milyon Euro kiralama bedeli istedi.

BAŞAKŞEHİR’DEN KARŞI TEKLİF

Başakşehir ise Arda Turan’ın yerine Liverpool’dan Coutinho’yu da transfer eden ve milli futbolcumuzu tamamen gözden çıkaran Barcelona’ya karşı teklifte bulundu.

BAŞAKŞEHİR BEDELSİZ İSTİYOR

Milliyet’in haberine göre, turuncu lacivertliler, 1,5 yıllık ücretsiz kiralama ve Arda’nın 1,5 yıllık ücreti olan 10,8 milyon Euro’nun yarısını ödeme teklifinde bulundu.

Fanatik’in haberine göre ise İstanbul temsilcisi, 30 yaşındaki futbolcuya, bu sezonun ikinci yarısı için 4 (17 milyon TL), gelecek sezon için ise 6 milyon Euro (26 milyon TL) ödemeyi teklif etti. Bu öneriyi kabul eden milli yıldız, 1.5 yıllığına Başakşehir’e ‘evet’ dedi.

TRANSFERE BİTTİ GÖZÜYLE BAKILIYOR

Tecrübeli oyuncunun menaceri Ahmet Bulut da, Barcelona ile kalan ufak pürüzleri gidermek için yoğun mesai harcıyor. Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde’nin gelecek planları arasında yer almayan yıldız futbolcunun, Medipol Başakşehir’e transfer olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. İki kulübün de kendisi için en uygun şartlarda tamamlamak istediği transferde görüşmeler bugün de devam edecek.