Günlük burç yorumları 15 Kasım Çarşamba: İrem Su’dan günlük, haftalık, aylık burç yorumları

0
2112

Günlük burç yorumları, astrolog İrem Su’yun uzman değerlendirmeleri ve analizleri ile sizler için haberimizde. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu ait günlük, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumlarını sayfamızda. Yıldız falınız; aşk, sağlık, para durumunuz için neler söylüyor? İşte 15 Kasım Çarşamba günlük burç yorumları ve 13-19 Kasım haftalık burç yorumları ile Kasım ayı burç yorumları…

Koç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Koçlar Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu, özellikle ikili ilişkilerde uzlaşıya açık olmanın önemini işaret ediyor. Partnerinizle aranızdaki sorunları çatışarak çözmek mümkün değil. Her iki tarafın da, ölçülü davranmasında yarar var.

Saat 11:12 Ay-Pluto görünüm etkisinde ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Çok dikkatli olmalı ve gereksiz polemiklerden kaçınmalısınız. Baskın tavırlarınız sorunlara yol açmasın.

Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, uyumlu ve adil davranacağız. Sevilmek, değerli bulunmak isteyeceğiz. Bize olumlu davranıldığında biz de aynı şekilde karşılığını vereceğiz. Aşkta, çocuklarımızla ilgili konularda, evlilik gibi meselelerde geleceğe dönük düşüneceğiz.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Boğalar Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu, ilişkilerimiz başta olmak üzere her alanda huzura, işbirliğine olan ihtiyacımızı vurguluyor. Sakin ve ölçülü davranmamız gerekiyor. Bunu yapabilmek de öyle kolay değil.

Saat 11:12 Ay-Pluto görünüm etkisinde hem işlerimizi yoluna koymak hem de sıkıntılarımızdan bir an önce kurtulmak isteriz. Ancak yine de önemli bir karar verilecekse her yönüyle gözden geçirmeliyiz.

Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın önemini vurguluyor. Ailemiz, evimiz, iş hayatımız ve tümüyle geleceğimizi düşünerek kararlarımızı gözden geçireceğiz.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Sevgili İkizler Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu, aşk hayatımızı ilgilendiren konularda anlaşmaya varılması için, her iki tarafın da buna gönüllü olması gerektiğini gösteriyor.

Saat 11:12 Ay-Pluto görünüm etkisi, amacınıza ulaşmak ve ne olursa olsun elde etmek, gücünüzü kanıtlamak arzunuzu işaret ediyor. Etrafınızdaki insanlarla olan her türlü ilişkide dikkatli olunuz.

Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizi ilgilendiren her konuda geleceğimizi düşünerek hareket edeceğiz. Bugünlerin yarınları da var sözünü bugün bir hayli önemseyeceğiz.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Yengeçler Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu, ev içindeki huzur ve paylaşımın önemini işaret ediyor. Dengeli, ölçülü hareket edilmesinde yarar var.

Saat 11:12 Ay-Pluto görünüm etkisinde güvenceniz, ilişkiniz ve iş hayatınızın önemini vurgular. Kendinizi kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. Bu korkuların size bir faydası yok. Durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele almalısınız.

Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, geleceğimizi maddi anlamda garanti altına almak amaçlı düşünmemizi sağlıyor. Aile hayatında uyum ve paylaşımın, çıkarsız bir arada yaşamanın, bir yuvanın sıcaklığını hissetmenin önemini vurguluyor.

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Aslanlar Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu, yakınlarımızla olan bağlantımızı işaret ediyor. Dengeli davranmak ve nezaketi ön planda tutmakta yarar var.

Saat 11:12 Ay-Pluto görünüm etkisi, sizi baskı alır ve uymanız gereken kuralları, sorumlulukları tekrar hatırlatır. Bu sizin gibi kral ve kraliçe ruhlar için çekilir durum değildir.

Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, kendimizi gayet güçlü ve emin şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Geleceğe dönük umutlu düşünmemizi sağlıyor.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Başaklar Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu, maddi konularda ve ilişkilerde ölçülü davranmak zorundayız. Hesabımızı bilmeli, kararlarımızı vermeden önce iyi düşünmeliyiz.

Saat 11:12 Ay-Pluto görünüm etkisi korkularınızla yüzleşmenize neden olur. Zaten biliyordum, bunların olacağı belliydi gibi cümleler sarf edersiniz. Oysaki bütün bunlar çözümlenmemiş problemlerin kendini hissettirmesidir. Siz üstünü kapattıkça onlar tekrar ortaya çıkmaktadır.

Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisinde, parasal işlerimizi halledeceğiz. Biz, geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek istiyoruz. Riskten uzak, hakikaten mutlu olacağımız bir seçim yapmaktan yanayız

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Teraziler Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu kişisel ilişkilerimizde ve dış dünya ile olan paylaşımlarda nezaketli ve ölçülü davranışlardan hoşlandığımızı gösteriyor. Bize nasıl yaklaşılırsa biz de ona göre tavır alacağız.

Saat 11:12 Ay-Pluto görünüm etkisi, anlaşmazlıkları körükler. Bir taraf özgürce konuşur diğer taraf baskın olmaya çalışır. Kim galip gelir derseniz, bu mücadelenin galibi aşktır. Eğer sevginiz tam ise sorunlar çözüme bağlanır. Eğer çoktandır çekişmeler yaşanıyorsa, ipler kopabilir. Aman sakin olalım lütfen.

Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ileriye yönelik şekilde düşünüyoruz. Toplumsal hayatın içinde başarılı olmak, sağlıklı yaşamak ve geleceğimizi görmekten yanayız. Dostluklar bizim için önemli. Bizi gerçekten mutlu edebilen insanlarla olmaktan yanayız. Kendimize güvenimiz bu görünümle yükseliyor.

Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrepler Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu, ilişkimizle alakalı konularda ortak hareket etmek pek kolay değil. Partnerimiz bizi bir hayli zorluyor. Dengeyi sağlamakta güçlük çekebiliriz.

Saat 11:12 Ay-Pluto görünüm etkisinde kendinizi iyi hissetmek için, karşınıza çıkabilecek bir işi hemen kabul edebilirsiniz. Aslında çözüm olmadığını siz de bilirsiniz. Fakat hayat şartları sizi zorlamaktadır. Eğer gerçekten bu girdaptan kurtulmak, sıkıntılardan kurtulmak istiyorsanız, uzun vadeli, güvenilir ve sağlam olana yönelmelisiniz.

Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisi, iş hayatında ve ilişkimizde geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Her şeyin düzeleceğine inancımızı yükselten bu görünüm, başarılı olma arzumuzu perçinliyor.

Yay Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Yaylar Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu, başkalarıyla ortak hareket etmenin önemini gösteriyor. Topluma ayak uydurmak bazen kolay olmasa da, huzurumuz için bunu denemek zorundayız.

Saat 11:12 Ay-Pluto görünüm etkisinde her şeyi unutmak, yeniden hayata sarılmak, zayıflıklarınızdan kurtulmak arzunuzu işaret ediyor. Evet sizi rahatsız eden meseleler varsa bunları sakinlikle, aklınız başınızda düşünürseniz, kolayca aşabilirsiniz.

Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, umutlarımızı yükseltip, ileriye yönelik düşünmemizi, planlarımızı istediğimiz şekilde yürürlüğe koyabilmemizi sağlıyor. Bize olanaklar sunuyor. Eğitimden ticaret hayatına kadar her alanda kendimizi güçlü şekilde ifade etmemizde destek veriyor.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Oğlaklar Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu, dış dünyada ölçülü hareket etmenin, başkalarına karşı nazik davranmanın önemli olduğunu gösteriyor.

Saat 11:12 Ay-Pluto görünümü, ilişkilerinize özen göstermek mecburiyetinizi işaret etse de, siz gayet iradeli bir şekilde bunun ayarını yapabilirsiniz.

Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, iş ve özel hayatımızla ilgili konularda haksızlığa izin vermeyeceğiz. Yarınlarımızı sağlam şekilde oluşturmaktan yanayız. Buna uygun şekilde karar vereceğiz. Uyumlu, paylaşıma açık, adil davranan kişilerle bağlantıdan yanayız. Çıkarlarımızı düşüneceğiz ve geleceğe dönük planlar yapacağız.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Kovalar Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu, bazı meseleleri halletmek adına harekete geçmenin göstergesidir. Ancak biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu biliniz.

Saat 11:12 Ay-Pluto görünüm etkisinde, kendinizi ve inandığınız her şeyi savunursunuz. Tüm isteğiniz gücünüzü kanıtlayacak bir fırsat, bir şanstır. Bazı insanlara altın tepsiyle sunulanları, zorlukla elde etmek sizi yormaktadır. Böylesi özel ve farklı bir insanın sisteme boyun eğmesi yanlışlık, haksızlık diye içinizden geçirirsiniz.

Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünüyoruz. İş hayatında, eğitim veya her konuda kendimizi güçlü şekilde ifade etmek istiyoruz. Paylaşıma dönük, adaletli ve karşılıklı güvene dayalı bir ilişkiden yanayız. Tercihlerimizi yaparken, yarınlarımızı düşüneceğiz.

Balık Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Balıklar Saat 06:09 Ay-Mars kavuşumu, bazı insanları anlamakta, onlarla anlaşmakta zorlandığımızı gösteriyor. İster istemez duygularımızla hareket ediyoruz. Kendimize ait olanı savunmak için, başkalarıyla iyi geçinmek zorundayız.

Saat 11:12 Ay-Pluto görünümü, hedefinize varmak için, birilerine boyun eğmeniz gerekmiyor. Siz isterseniz, her türlü işi başarabilecek güçtesiniz. Yeter ki buna inanınız. Bir ilişkide sürekli özveride bulunuyor ancak karşınızdaki kişi bunun değerini bilmiyorsa o zaman şikayet etmeye hakkımız yok, öyle değil mi?

Saat 14:55 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, finansal açıdan güven ve istikrarın bizim için önemi büyük. Sağlıklı, doyumlu ve kendimizi güçlü şekilde ifade edeceğimiz bir yaşam istiyoruz. Tercihlerimizi bu doğrultuda yapmaktan yanayız. Bizi hiçbir şeyin üzmesine, kimsenin hafife almasına izin vermeyeceğiz.