Dikkat:İstanbul için sağanak yağış mı geliyor?

0
1768

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son dakika uyarısına göre, İstanbul’da gece sağanak yağış bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara Bölgesi ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Marmara’nın güneydoğusu ve Göller yöresinde hafif, İç Anadolu, İç Ege, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde hafif yer yer orta kuvvette don olayının görülmesi bekleniyor. 

Sabah saatlerinde Marmara Bölgesi ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Marmara’nın güneydoğusu ve Göller yöresinde hafif, İç Anadolu, İç Ege, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde hafif yer yer orta kuvvette don olayının görülmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde artacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve batı, yurdun güneydoğu kesimleri ile akşam saatlerinden sonra Marmara’da kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.