köprü yolunda iki genç üniversiteli can verdi

0
2059

Kuzey Marmara Otoyolu’nda kontrolden çıkan bir araç tıra çarptı. Kazada 2 genç öğrenci hayatını kaybederken kazaya karışanların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Karşılaştıkları manzara kan dondururken, çok hızlı gittiği öğrenilen Altan D. kontrolündeki otomobilin kapısının tıra asılı kaldığı ve genç öğrencilerin notlarının yerlere saçıldığı görüldü.

Kaza Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir Mevkii Yavuz Sultan Selim Köprüsü istikametinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, Altan D. yönetimindeki 34 KJ 0690 plakalı araç otoyolda bulunan Orhan G. himayesindeki 34 VJ 0207 plakalı tıra arkadan çarptı.
Olayın ardından çevredeki vatandaşlar tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. Altan D. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, feci kazada otomobildeki bir özel üniversitenin Gıda Teknolojisi öğrencileri Merve Oruç ile Ezgi Teomete hayatını kaybetti. Otomobildeki 2 kişi ise yaralandı.Öte yandan, çok hızlı gittiği öğrenilen Altan D. himayesindeki otomobilin kapısının tıra asılı kaldığı ve genç öğrencilerin notlarının yerlere saçıldığı görüldü.Kazadan sonra olay yerine gelen öğrencilerin yakınları sinir krizi geçirdi.