Silivri CHP İlçe Başkanı Suna GÖÇENGİL Düzenlediği Basın Toplantısında Tekrar Aday Olduğunu Belirtti. Silivri Tv Tr Özel Röportajı !

0
1783

Silivri CHP İlçe Başkanı Suna GÖÇENGİL Düzenlediği Basın Toplantısında Tekrar Aday Olduğunu Belirtti. Silivri Tv Tr Özel Röportajında gelecek planlarından bahsetti.
Suna GÖÇENGİL düzenlediği basın toplantısında
“Doğduğum, büyüdüğüm ilçemde,
2004 yılında üyesi olduğum partimde aynı yıl içeresinde ve 2009 yıllarında gerçekleştirilen ilçe kongrelerinde ilçe yönetim kurulu görevinde ilçe sekreterliği görevlerinin ardından 2009 yılı Yerel seçimlerinde 2. Sıra Meclis üyesi adaylığımla İBB ve ilçe meclis üyeliği görevlerine seçildim. Görev sürem boyunca İBB CHP Meclis grubunda Grup Sekreteri, İlçe Meclis grubunda 1. Meclis Başkan vekili olarak görevlerimi tamamladım. 2.03.2015 tarihinde İst. İl Başkanlığının onayı ile ilçe başkanı olarak göreve atanmamın ardından 29.11.2017 günü yapılan 10. Olağan ilçe kongresinde siz değerli örgütümüzün taktiri ile ilçe başkanlığı görevime devam etmekteyim.
İlçe Başkanlığı görev sürem içersin de iki genel seçim ve bir referandumda yoğun bir tempoda, İlçe Yönetim Kurulumuz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Yerel Yönetimde gururumuz olan Belediye Başkanımız, Meclis Üyelerimiz ve tüm örgütümüz ile uyum içersin de çalışarak ilçemizde savunduğumuz değerlerimizi koruyarak, her seçimde partimizin oy oranlarımızı artırarak hedeflerimizi gerçekleştirdik. Seçim çalışmalarının yanında çeşitli sosyal projeler üretip, ilçemizdeki tüm etkinliklere katılım sağlayarak, ülkemiz ve ilçemiz için sorun olarak gördüğümüz konularda tüm eylemlere katılarak CHP’nin ön planda olmasını sağladık. İstanbul’da , ilçemizde bulunan her mahalleye, herkese ulaşmaya çalıştık.
Partimizde birlik ve beraberliği sağlamak için elimizden geleni yaptık, yapmaya devam edeceğiz. ”
Dedi..