Aleyna Tilki: Yaşım gereği ergenim

    0
    2394

    Çıkardığı şarkılarla müzik listelerinde birinci sıraya yükselen Aleyna Tilki, yaptığı açıklamalarla da gündeme gelmeye devam ediyor. Tilki, “Biyolojik yaşım gereği ergenim” diyerek kendisine ‘Ergen’ diyenlere gönderme yaptı.

    ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Tilki, yeni çıkardığı ‘Sen Olsan Bari’ parçasıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

    Sen Olsan Bari şarkısı Youtube’da yaklaşık 185 milyon izlenme elde eden Tilki, bazı kesimlerden övgü alırken diğer taraftan eleştiriliyor.

    Geçtiğimiz hafta tiyatrocu Behzat Uygur’un Tilki’yi ti’ye almasının üzerine, “Behzat uygur kim ya?” diyen 17 yaşındaki şarkıcı tepki toplamıştı.

    Ardından, “Keşke ayıp olmasa ve herkes çıplak gezse” yorumuyla yine tüm okları üzerine çeken Tilki bu kez ergenlik yorumunda bulundu.

    Bazı yorumları sonrası sosyal medyada “Ergenden popçu bu kadar olur” şeklinde eleştirilere maruz kalan Tilki, Twitter hesabından, “Biyolojik yaşım gereği ergenim. Bu kadar doğal bir şeyi niye hakaret gibi söylüyorsunuz” açıklaması yaptı .