Yeni Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nda Yeni Yönetim Göreve Başladı
Yeni Parti Silivri İlçe Başkanlığı, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kamuoyunun karşısına çıktı. Düzenlenen açıklamada, tutuklu bulunan İlçe Başkanı Doruk Bulut’un en kısa sürede özgürlüğüne kavuşarak görevine dönmesi temennisinde bulunulurken, yönetim olarak çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği mesajı verildi.
Yeni yönetim adına yapılan açıklamada, İlçe Başkanı Doruk Bulut’un yürüttüğü çalışmaların aynı kararlılıkla devam ettirileceği belirtilerek, “Kendisinin yarım bırakmak zorunda kaldığı mücadele ve emeği kararlılıkla sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.
Başkan vekili olarak görevlendirilen yönetim temsilcisi ise yeni yönetim kurulu ile birlikte Silivri’de parti teşkilatını güçlü, diri ve kararlı bir şekilde çalışmalarına devam ettireceklerini söyledi.
Yeni yönetimin; birlik, dayanışma, adalet ve halkın yanında olma anlayışıyla görev yapacağı vurgulanan açıklamada, görevin yalnızca bir makam olmadığı, ortak bir ideal ve siyasi sorumluluğun devamı olduğu ifade edildi.
Açıklamada ayrıca, Doruk Bulut’un özgürlüğüne kavuşarak görevini yeniden bizzat sürdüreceği güne kadar parti çalışmalarının kesintisiz devam edeceği belirtilerek, “Yeni yönetimimizle birlikte kapımız da gönlümüz de Silivri halkına sonuna kadar açık olacaktır” mesajı verildi.
Yeni Parti Silivri İlçe Başkanlığı, yeni yönetimin Silivri’ye ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunarak açıklamasını teşekkür ve saygı mesajıyla tamamladı.

Yorumlar 0