Başkan Balcıoğlu, Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisi’nin Açılışına Katıldı

0
78

Silivri Sanat Platformu’nun düzenlediği ve Hollanda’dan gelen sanatçıların katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisi’nin açılışı, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Oğuz Aral Sanat Galerisi’nde yer alan sergi, resim ve heykel alanındaki değerli eserleri sanatseverlerle buluşturuyor.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Hollanda’dan gelen sanatçılar da katıldı. Silivri Oğuz Aral Sanat Galerisi’ndeki sergi, 8 Eylül 2024 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, serginin açılış töreninde yaptığı konuşmada, sanata ve kültüre verilen önemi vurguladı. Silivri’de gerçekleşen sanatsal faaliyetlere destek verdiğini açıklayan Başkan Balcıoğlu, “Sanatın evrensel dilini ilçemizde buluşturan bu güzel etkinliğe ev sahipliği yapmaktan ve farklı kültürlerden gelen sanat eserlerini Silivrili sanatseverlerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sanatla dolu bu ortamda, ilçemizin kültürel zenginliğini daha da artıracak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.