Silivri Belediyesi’nin Düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası Tenis Turnuvası Tamamlandı

0
106

Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamındaki spor etkinlikleri devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında düzenlenen tenis turnuvasında, 6 farklı kategoride, 40 sporcu mücadele etti.

Silivri Belediyesi tarafımdan düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Tenis Turnuvası tamamlandı. Turnuvada yer alan sporcular; küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere toplamda 6 farklı kategoride mücadele etti.Dereceye giren sporcuların ödülleri ise Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Meral Kutlu, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri Fatih Çepni ve Yalçın Ekici tarafından verildi.

Törende konuşan Başkan Yardımcısı Meral Kutlu, gençlerin sporda aktif rol almalarının toplumsal ve bireysel gelişimleri açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Silivri Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği öneme değinen Kutlu, “Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, sporun toplumda yaygınlaşması ve gençlerimizin bu alanda kendilerini geliştirmeleri adına çalışmalarını özenle sürdürüyor. Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu’nun da spora ve sporcuya verdiği destekle, bu faaliyetlerimiz her geçen gün daha da güçlenerek devam ediyor” dedi.

Tenis Turnuvasının Kazananları

Turnuvada, Küçük Kızlar Kategorisi’nde birinci Zeynep Alya Kandemir, ikinci Deniz Lina Özbil oldu. Küçük Erkekler Kategorisi’nde ise birinci Alparslan Özdemir, ikinci Sencer Balcıoğlu olarak belirlendi. Yıldız Kızlar Kategorisi’nde birincilik Bahar Memiş’e, ikincilik Zeynep Özvarnalı’ya verilirken, Yıldız Erkekler Kategorisi’nde ise Sinan Özkan birinci, Umut Özgür ikinci oldu. Genç Kızlar Kategorisi’nde İnci Özkanlı birinci, Ela Bal ikinci olurken, Genç Erkekler Kategorisi’nde Bora Memiş birinciliği, Ali Efekan Orhay ise ikinciliği elde etti.