CHP Silivri Gençlik Kolları’ndan Başkan Balcıoğlu’na Ziyaret

0
64

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Gençlik Kolları Kongresi sonucunda başkan seçilen Burak Can Kayıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gençlerin siyasetteki rolünün önemine vurgu yapan Başkan Balcıoğlu, gençlerin dinamizmi ve yenilikçi fikirlerinin yerel yönetimlere ve siyasete büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları Başkanı Burak Can Kayıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu ziyaret etti. Gençlik Kolları Başkanı Kayıcı, Başkan Balcıoğlu’nun Silivri’de gençlere verdiği önemden dolayı teşekkürlerini iletti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri’nin gelişiminde gençlerin aktif rol alması gerektiğini vurguladı. Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kollarına teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, “Siyasette gençliğin dinamizmine ve fikirlerine büyük önem veriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları’nın nazik ziyaretleri için kendilerine yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerin heyecanı, geleceğe dair umutlarımızı daha da güçlendiriyor. Gençlerin aktif katılımıyla Silivri’nin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.