Silivrispor, Batuhan Kurt İle Güçlerini Birleştiriyor

0
77

Silivrispor Kulübü, yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, kulüp yönetimi Iğdır futbol kulübünden yetenekli forvet kenar oyuncusu Batuhan Kurt ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

25 yaşındaki Batuhan Kurt, futbol kariyerinde hızla yükselen bir isim olarak biliniyor. Güçlü fiziği ve hücum gücüyle öne çıkan Kurt, geçmişteki başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve Silivrispor’un dikkatli gözlerinden kaçmamıştır.

Silivrispor Kulübü Başkanı Nuri Çolakoğlu, transferle ilgili olarak, “Batuhan Kurt’u kadromuza katmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Kendisi, takımımızın hedeflerine ulaşmamıza önemli katkılar sağlayacaktır. Transfer sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Batuhan Kurt ise, “Silivrispor gibi köklü bir kulüpte forma giymek benim için gurur verici. Burada hem bireysel olarak gelişimime devam edeceğim hem de takımımızın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.