Başkan Balcıoğlu, CHP İl Başkan Yardımcılarını Ağırladı

0
148

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcıları Engin Karağaç ve Ümit Koral’ı makamında ağırladı. Görüşmede, ilçe genelindeki projeler ve CHP’nin yerel yönetim politikaları üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirildi.

Başkan Balcıoğlu, İl Başkan Yardımcıları Karağaç ve Koral’ın nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “CHP İl Başkan Yardımcılarımız Engin Karağaç ve Ümit Koral’ı belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. İlçemizin gelişimi ve halkımızın refahı için işbirliği içinde çalışmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Görüşme sırasında, yerel yönetim projeleri ve bölgesel kalkınma konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Balcıoğlu, Silivri’nin ihtiyaçlarına yönelik projelerin ve CHP’nin yerel yönetim politikalarının önemini vurguladı.

CHP İl Başkan Yardımcıları Engin Karağaç ve Ümit Koral, Başkan Balcıoğlu’na misafirperverliği için teşekkür ederek, “Silivri’deki projeleri ve belediyenin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Silivri’nin kalkınması ve daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandılar.