Erhan Güzel: İstanbul’un Kurban Kesim Merkezi Olma Yolunda İlerliyoruz

0
149

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Kurban Bayramı öncesinde Çatalca hayvan üreticileri ve besicilerle bir araya geldi.

Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’in yanı sıra; 
Çatalca Belediyesi Sağlık ve Veteriner İşleri Koordinatörü Naci Coşkun, İlçe Tarım Müdürü Kadir Güngör ve İlçe Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu katıldı.

“İstanbul’un Kurban Kesim Merkezi Olma Yolunda İlerliyoruz”

Programda konuşan Çatal Belediye Başkanı Erhan Güzel, İstanbul’un kurban kesim merkezi olma hedefiyle çalışmalara devam ettiğini belirtirken;  “İlçemizin sahip olduğu doğal ve lojistik avantajları en iyi şekilde değerlendirerek, İstanbul’un kurban kesimi merkezi olma yolunda ilerliyoruz.” dedi.

“Veteriner İşleri Müdürlüğü Oluşturduk”
Veteriner hizmetlerine daha kolay ulaşılması için ilk iş olarak müdürlük kurulduğunu belirten Erhan Güzel, “Üreten Kent Çatalca vizyonumuzla  Göreve gelir gelmez Belediyemiz bünyesinde, besicilerimizin sağlık ve hijyen standartlarını korumak, veteriner hizmetlerine daha kolay erişimlerini sağlamak adına Veteriner İşleri Müdürlüğü oluşturduk.” ifadelerini kullandı.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, konuşması sonrası, katılımcılara kurban kesim yerleri uygunluk belgeleri takdim edildi.