Depremzedelerin Oy Kullanabilmesi İçin Askıda Bilet Kampanyası Başlatıldı

0
764

Depremzedelerin oy verme hakkını kullanabilmesi için demokratik sürece katılımlarını destekleyelim!

Depremzedelere oy verebilmeleri için bilet yardımı yaparak demokratik haklarını kullanmalarına yardımcı olalım! “Bağış yap” destek ol veya “bilet iste” oyunu kullan!

Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremler, Türkiye’nin birçok şehrinde milyonlarca insanı etkiledi ve hayatlarını altüst etti. Depremzedelerin yeniden hayatlarını kurmaları için bizim desteğimize ihtiyaçları var. Depremde sevdiklerini, evlerini, işlerini kaybeden insanlarımıza yardım etmek, onların acılarını hafifletmek, gelecekte daha güvenli bir Türkiye için adım atmak adına hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Bugün, depremden etkilenen tüm seçmenlere ve demokratik seçme haklarına destek olmak için bağış yaparak katkıda bulunabilirsiniz. Bu bağışlar, adres kaydı deprem bölgesinde bulunan seçmenlerin oy kullanmalarını kolaylaştırmak ve demokratik sürece katılımlarını desteklemek için gerekli kaynağı sağlayacaktır. Böylece, onların seslerini duyurarak, gelecekte daha güçlü ve daha adil bir Türkiye için birlikte hareket etme şansına sahip olabiliriz!

Gönüllüler depremzedelerin rahat bir şekilde ulaşabilmesi için askıdabilet.com sitesi oluşturdu. Bu siteye tıklayarak bilet talep edilebiliyor.