Akgün Duru: Gariplerin Ekmeğine Göz Koyabilecek Kadar Düşükler Değiliz

0
586

Silivrispor kulüp Başkanı Akgün Duru, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Silivri Belediye Meclis toplantısındaki konuşmalarına istinaden bir açıklama yayınladı.

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı.

Sayın Başkan Volkan Yılmaz bugün meclis toplantısında karşılıklı birbirimize attığımız mesajları okumuş, bence iyi de yapmış. Şimdi ben bu mesajları kendisi paylaştığı için sizlerle paylaşmaktan gurur duyarak paylaşıyorum. Lütfen kararı siz verin !! Onurlu durmak mı önemli?  Koşa koşa ayağına gitmek mi önemli.

  KENDİSİNDEN BANA GELEN MESAJ

 ‘’Sayın Başkan, ben mecliste sizi ve ekibinizi davet edeceğimi söyledim ve sizi arayarak davet ettim. Dolayısıyla davete icabet edip etmeyeceğiniz sizlerin bileceği bir konu. Silivrispor kulübü hepimizin sonrasında bir ziyaretimiz olur. Ben yarın saat 14:30 da sizleri bekliyor olacağım”    

 BENİM KENDİSİNE ATTIĞIM MESAJ  

Sayın Başkanım, Bizi davet edeceğinizi söylediğiniz belediye meclisinde benim ve ekibim hakkında gerçek dışı bir sürü ithamlarda bulunarak, bizi yerden yere vurdunuz. Bizler sizin deyiminizle” gariplerin ekmeği için harcamayı düşündüğünüz bütçelere “göz koyabilecek kadar düşükler değiliz.. Bizler ortak planlarla hareket ederek rantı ( olmayan rantı) kovalayacak insanlar değiliz.. Ayrıca başımızı öne eğecek utanılacak hiçbir şey yapmadık yapmayız.. Ve sizin meclisteki çıkışınızdan sonra bir daha sizden ve belediyeden destek almamaya karar verdik , isterseniz  otobüsüde vermeyebilirsiniz..  Bizler iş güç sahibi insanlarız ve hepimizin ailesi çocukları var.. 2 gün önce yediğimiz hakaretin ardından hiçbir şey olmamış gibi ayağınıza gelmeyiz! Eminim onurlu bir insan olarak siz de aynısını yapardınız! Davetiniz için teşekkür ediyor, uygun olduğunuz bir zaman olursa sizleri kulüp binamıza bekleriz..